Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. Naranjito F.C
Promote Tactiek tu433
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 55.8
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
average Verdedigen solid


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniza neemt de hoekschop. Escartín heeft problemen om de bal te vangen. Peredo is nu in balbezit. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gniza passt de bal in één keer door. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Peredo is nu in balbezit. Peredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:1

10e minuut.
Opěnka met een sublieme pass. Codreanu rent richting de bal. Codreanu speelt de bal door. Peredo rent richting de bal. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:2

14e minuut.
Peredo rent richting de bal. Peredo draait met de bal, schiet en ... Daar is Pajariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peredo is nu in balbezit. Peredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kloc heeft problemen om de bal te vangen. Kloc geeft een lange en hoge pass. Ambrus heeft problemen om de bal te vangen. Peredo is nu in balbezit. Peredo schiet op doel. Abellón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Codreanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Peredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peredo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Opěnka is nu in balbezit. Opěnka met een sublieme pass. Berja rent richting de bal. Gniza onderschept slim de pass. Gniza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gniza onderschept slim de pass. Gniza passt de bal in één keer door. Peredo is nu in balbezit. Peredo draait met de bal, schiet en ... Abellón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:3

23e minuut.
Codreanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szviták de bal. Estrada geeft de bal voor. Peredo is nu in balbezit. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:4

27e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Peredo is nu in balbezit. Pajariño rent richting de bal. Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza geeft de bal voor. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo schiet op doel. Abellón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:5

32e minuut.
Estrada kopt de bal weg. Klungelig pakt Moresco de bal. Knight is nu in balbezit. Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. Peredo maakt een snoekduik en kopt de bal. Abellón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Estrada met een sublieme pass. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Seubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc onderschept slim de pass. Kloc met een sublieme pass. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:6

42e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal zonder na te denken. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:7

44e minuut.
Codreanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ambrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrus onderschept slim de pass. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 78%, Naranjito F.C 22%.
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:7

47e minuut.
Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Peredo rent richting de bal. Peredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:8

49e minuut.
López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:9

54e minuut.
Çalışkan met een snelle inworp. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal zonder na te denken. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Abellón bokst de bal weg.

55e minuut.
López Ramos geeft een hoge lob. Codreanu met een sublieme pass. Peredo kan de bal niet met de borst controleren. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Codreanu probeert naar een medespeler te passen. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap. Abellón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:10

58e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza passt de bal in één keer door. Peredo is nu in balbezit. Peredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:11

60e minuut.
Çalışkan speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal in één keer door. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Codreanu passt de bal in één keer door. Szviták heeft problemen om de bal te vangen. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Peredo rent richting de bal. Peredo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Knight geeft de bal voor. Inworp. Estrada met de inworp. Gniza rent richting de bal. Gniza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Peredo kopt de bal weg. Daar is Moresco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abellón met een harde bal richting middenveld. Estrada kopt de bal weg. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo is nu in balbezit. Peredo schiet op doel. Abellón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Menezo rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Opěnka de bal. Opěnka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Moresco is nu in balbezit. Gniza onderschept slim de pass. Gniza passt de bal zonder na te denken. Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Peredo draait met de bal, schiet en ... Abellón bokst de bal weg. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:12

76e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal zonder na te denken. Codreanu speelt de bal door. Peredo rent richting de bal. Peredo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:13

77e minuut.
Jakubovič komt het veld opgelopen. Kriss komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada rent richting de bal. Opěnka is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Estrada speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza passt de bal in één keer door. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ... Ambrus probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:14

84e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada passt de bal zonder na te denken. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss schiet op doel. Abellón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal in één keer door. Jakubovič met een sublieme pass. Kriss is nu in balbezit. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:15

89e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza passt de bal in één keer door. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss haalt uit met een fantastische trap. Abellón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 82%, Naranjito F.C 18%.
LLION C.F. - Naranjito F.C 0:15