Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. Genomi
MEDIOS 2 DEL Tactiek Genomi 2
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 48.7
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen average


9e minuut.
Pagés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal met de wreef. Pagés is nu in balbezit. Pagés passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Romaguera rent richting de bal. Pagés onderschept slim de pass. Pagés speelt de bal door. Hompoth rent richting de bal. Hompoth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico rent richting de bal. Hompoth rent richting de bal. Hompoth schiet op doel. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Yudin kopt de bal weg. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth draait met de bal, schiet en ... Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Genomi 1:0

19e minuut.
Powell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach onderschept slim de pass. Mach haalt uit met een fantastische trap. Rosel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Aizpurúa Alzaga met een snelle inworp. Yudin is nu in balbezit. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach haalt uit met een fantastische trap. Rosel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charly F.C. - Genomi 1:1

25e minuut.
Vico is nu in balbezit. Vico passt de bal met de wreef. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth schiet op doel. Jakubowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Genomi 2:1

34e minuut.
Jerković passt de bal zonder na te denken. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro passt de bal zonder na te denken. Vico is nu in balbezit. Vico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jerković met een sublieme pass. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés passt de bal in één keer door. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski bokst de bal weg. Paal!

42e minuut.
Daar is Pagés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carstensen is nu in balbezit. Pagés met een sublieme pass. Hompoth is nu in balbezit. Hompoth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 36%, Genomi 64%.
Charly F.C. - Genomi 2:1

49e minuut.
Mach rent richting de bal. Mach passt de bal zonder na te denken. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth rent richting de bal. Hompoth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Del Toro met een sublieme pass. Daar is Jerković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković met een sublieme pass. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jerković passt de bal zonder na te denken. Pagés met een sublieme pass. Hompoth is nu in balbezit. Hompoth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Genomi 3:1

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pagés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Grot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hompoth rent richting de bal. Hompoth schiet op doel. Jakubowski bokst de bal weg.

61e minuut.
Del Toro geeft de bal voor. Pagés kopt de bal weg. Banaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Hompoth rent richting de bal. Hompoth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jerković passt de bal zonder na te denken. Pagés speelt de bal door. Klungelig pakt Romaguera de bal. Hompoth rent richting de bal. Hompoth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal in één keer door. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro geeft de bal voor. Hompoth maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Aizpurúa Alzaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaskó komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hompoth onderschept slim de pass. Pagés rent richting de bal. Pagés passt de bal in één keer door. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Romaguera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerković met een snelle inworp. Daar is Pagés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagés geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pagés is nu in balbezit. Pagés geeft de bal voor. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Genomi 4:1

78e minuut.
Del Toro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jerković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković passt de bal zonder na te denken. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Genomi 5:1

86e minuut.
Morganti passt de bal in één keer door. Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal zonder na te denken. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro geeft een hoge lob. Jakubowski bokst de bal weg. Hompoth rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pagés zal de hoekschop nemen. Grot rent richting de bal. Hompoth onderschept slim de pass. Hompoth schiet op doel. Porzucek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Vico is nu in balbezit. Porzucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico onderschept slim de pass. Vico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Genomi 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 20%, Genomi 80%.
Charly F.C. - Genomi 6:1