Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón Galifornia Shireh CF
442.1 Tactiek 4-4-2 Pivx2 At.O
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 68.5
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pozuelo kopt de bal weg. Søgaard is nu in balbezit. Søgaard passt de bal zonder na te denken. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Buenafuente neemt de hoekschop. Klungelig pakt Béguin de bal. Trung Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski heeft problemen om de bal te vangen. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Slezina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ivalinenkovas onderschept slim de pass. Ivalinenkovas geeft een hoge lob. Inworp. Trung Hoàng met een snelle inworp. Søgaard geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pozuelo trapt de bal weg van het doel. Šventek kopt de bal weg. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Sesma passt de bal zonder na te denken. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivalinenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski verovert de bal door een tackle van achteren. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Slezina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sesma verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Hoàng zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Béguin de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Slezina bokst de bal weg.

16e minuut.
Luna geeft een lange en hoge pass. Pozuelo kopt de bal weg. Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenafuente geeft een hoge lob. Dunđerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Slezina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:1

19e minuut.
Ivalinenkovas rent richting de bal. Ivalinenkovas passt de bal in één keer door. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:2

27e minuut.
Luna rent richting de bal. Przybysz onderschept slim de pass. Przybysz passt de bal met de wreef. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buenafuente is nu in balbezit. Buenafuente speelt de bal door. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:3

31e minuut.
Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivalinenkovas is nu in balbezit. Béguin onderschept slim de pass. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Slezina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:4

34e minuut.
Trung Hoàng kopt de bal weg. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin geeft een hoge lob. Søgaard is nu in balbezit. Søgaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gourcuff is nu in balbezit. Søgaard onderschept slim de pass. Søgaard geeft een hoge lob. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Slezina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Béguin is nu in balbezit. Béguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:5

45e minuut.
Šventek speelt de bal door. Dunđerski rent richting de bal. Collado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunđerski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šventek wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 65%, Galifornia Shireh CF 35%.
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:5

48e minuut.
Šventek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Collado de bal. Buenafuente is nu in balbezit. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bosco geeft de bal voor. Ivalinenkovas kopt de bal weg. Søgaard geeft de bal voor. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel. Slezina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Trung Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hoàng geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenafuente verovert de bal door een tackle van achteren. Buenafuente geeft een lange en hoge pass. Slezina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:6

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Hoàng met de inworp. Søgaard speelt de bal door. Daar is Trung Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hoàng geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:7

56e minuut.
Klungelig pakt Sesma de bal. Béguin is nu in balbezit. Béguin geeft de bal voor. Dunđerski springt en kopt de bal. Slezina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:8

59e minuut.
André is nu in balbezit. André met een sublieme pass. Bosco rent richting de bal. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Trung Hoàng speelt de bal door. Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Šventek speelt de bal door. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Woodman rent richting de bal. Woodman geeft een hoge lob. Trung Hoàng kopt de bal weg. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:9

69e minuut.
Buenafuente rent richting de bal. Buenafuente geeft een hoge lob. Søgaard kopt de bal weg. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel. Slezina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai onderschept slim de pass. Lendvai speelt de bal door. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Slezina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:10

73e minuut.
Buenafuente met een snelle inworp. Šventek rent richting de bal. Šventek probeert naar een medespeler te passen. Buenafuente geeft een lange en hoge pass. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Dunđerski kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:11

75e minuut.
Klungelig pakt Ivalinenkovas de bal. Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard passt de bal met de wreef. Trung Hoàng geeft de bal voor. Dunđerski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Béguin is nu in balbezit. Béguin speelt de bal door. Dunđerski heeft problemen om de bal te vangen. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:12

79e minuut.
Bosco passt de bal in één keer door. Luna met een sublieme pass. Trung Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Béguin is nu in balbezit. Béguin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Slezina met een sublieme pass. Woodman kopt de bal weg. Daar is Dunđerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šventek rent richting de bal. Šventek haalt uit met een fantastische trap. Slezina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pallas kopt de bal weg. Wiercipięta heeft problemen om de bal te vangen. Wiercipięta geeft de bal voor. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sesma probeert de bal met de borst te controleren. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin passt de bal in één keer door. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Šventek onderschept slim de pass. Šventek passt de bal zonder na te denken. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Slezina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 74%, Galifornia Shireh CF 26%.
West Jamón - Galifornia Shireh CF 0:13