Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Caballos Felices!! :P Pulepo F.C.
de nuevo aqui Tactiek pulepoconnection
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.2 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Korczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terán. Korczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quindós zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Biecke krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zeynalli trapt de bal weg. Quindós kopt de bal weg. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Zeynalli speelt de bal door. Quindós is nu in balbezit. Quindós passt de bal met de wreef. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Borrero de bal. Quindós is nu in balbezit. Quindós geeft een hoge lob. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Borrero kopt de bal weg. Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campabadal geeft de bal voor. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Suttie de bal. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barquín geeft de bal voor. Pataxó kopt de bal weg. Campabadal met een sublieme pass. Rainha rent richting de bal. Rainha haalt uit met een fantastische trap. Zeynalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Quindós geeft een lange en hoge pass. Scándolo kopt de bal weg. Puñal Martínez met een sublieme pass. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Campabadal probeert naar een medespeler te passen. Pucek probeert naar een medespeler te passen. Turienzo Álvarez met een sublieme pass. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Suttie met een sublieme pass. Campabadal met een sublieme pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een lange en hoge pass. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal. Zeynalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campabadal passt de bal in één keer door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft de bal voor. Rainha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Korczewski controleert de bal met de borst. Terán rent richting de bal. Met opzet legt Korczewski zijn tegenspeler op de grond. Korczewski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Turienzo Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barquín onderschept slim de pass. Barquín geeft een hoge lob. Rainha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 1:0

33e minuut.
Barquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barquín passt de bal met de wreef. Rainha is nu in balbezit. Rainha schiet op doel. Zeynalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 2:0

40e minuut.
Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós maakt een afschuwelijke overtreding. Campabadal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scándolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pucek kopt de bal weg. Quindós speelt de bal door. Korczewski rent richting de bal. Korczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 2:1

41e minuut.
Klungelig pakt Mascaró de bal. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een lange en hoge pass. Zeynalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 47%, Pulepo F.C. 53%.
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 2:1

47e minuut.
Campabadal geeft een lange en hoge pass. Zeynalli speelt de bal door. Puñal Martínez kopt de bal weg. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een hoge lob. Rainha springt en kopt de bal. Zeynalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pataxó verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aso Ferrer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rainha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:1

58e minuut.
Quindós passt de bal zonder na te denken. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez passt de bal met de wreef. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:2

71e minuut.
Turienzo Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Turienzo Álvarez passt de bal zonder na te denken. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:3

86e minuut.
Korczewski probeert naar een medespeler te passen. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez geeft een lange en hoge pass. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pucek is nu in balbezit. Pucek passt de bal in één keer door. Turienzo Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Quindós rent richting de bal. Quindós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Cimbru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 40%, Pulepo F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Pucek passt de bal met de wreef. Puñal Martínez geeft een hoge lob. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:4

93e minuut.
Barquín passt de bal met de wreef. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een lange en hoge pass. Rainha rent richting de bal. Rainha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

95e minuut.
Daar is Puñal Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aso Ferrer geeft een lange en hoge pass. Pataxó is nu in balbezit. Rainha verovert de bal door een tackle van achteren. Rainha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

96e minuut.
Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós passt de bal in één keer door. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:5

99e minuut.
Puñal Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quindós is nu in balbezit. Quindós passt de bal met de wreef. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

101e minuut.
Pataxó geeft een lange en hoge pass. Korczewski kopt de bal weg. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:6

103e minuut.
Inworp. Turienzo Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quindós rent richting de bal. Quindós geeft een lange en hoge pass. Korczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:7

105e minuut.
Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anunzita de bal. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turienzo Álvarez begaat een overtreding. Campabadal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campabadal met een snel genomen vrije trap. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een lange en hoge pass. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 56%, Pulepo F.C. 44%.
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:7

108e minuut.
Puñal Martínez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scándolo. Puñal Martínez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quindós zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

109e minuut.
Quindós rent richting de bal. Quindós passt de bal met de wreef. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:8

113e minuut.
Quindós is nu in balbezit. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós is nu in balbezit. Quindós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Anunzita probeert de bal met de borst te controleren. Quindós rent richting de bal. Quindós draait met de bal, schiet en ... Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 68%, Pulepo F.C. 32%.
Los Caballos Felices!! :P - Pulepo F.C. 3:8