Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alcalá Rovers Go Play
442-ext AR Tactiek Encerrona
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten goed
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen solide


17e minuut.
Menéndez Candela maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihliuc probeert de bal aan de voet te houden. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. Pines werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Go Play 0:1

19e minuut.
Yang is nu in balbezit. Yang passt de bal zonder na te denken. Menéndez Candela rent richting de bal. Menéndez Candela haalt uit met een fantastische trap. Pines werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Go Play 0:2

21e minuut.
Mihliuc passt de bal in één keer door. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski speelt de bal door. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... Elokan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Angulo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdeţ met een snelle inworp. Menéndez Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez Candela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pappariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappariello passt de bal zonder na te denken. Verdeţ heeft problemen om de bal te vangen. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Gogoasă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Go Play 0:3

39e minuut.
Niewiadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiadomski geeft een hoge lob. Verdeţ is nu in balbezit. Verdeţ geeft een hoge lob. Gogoasă springt en kopt de bal. Pines kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Menéndez Candela de bal. Menéndez Candela speelt de bal door. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Gogoasă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 77%, Go Play 23%.
Alcalá Rovers - Go Play 0:3

52e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc geeft een lange en hoge pass. Daar is Trung Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... Elokan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Verdeţ is nu in balbezit. Verdeţ probeert naar een medespeler te passen. Yang probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dams probeert naar een medespeler te passen. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Angulo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woroniecki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski geeft de bal voor. Verdeţ rent richting de bal. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Gogoasă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 68%, Go Play 32%.
Alcalá Rovers - Go Play 0:3