Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albuixech C.F. Tractoreti13
433 Tactiek 433 obert
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 58
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Camacho met een snelle inworp. Sukunza rent richting de bal. Sukunza speelt de bal door. Fulzio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:1

6e minuut.
Daar is Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parys geeft de bal voor. Pérez Burrull heeft problemen om de bal te vangen. Camacho rent richting de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Inglés met een snelle inworp. Barbeito rent richting de bal. Hernández González onderschept slim de pass. Hernández González geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arenaza probeert naar een medespeler te passen. Sukunza is nu in balbezit. Sukunza probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Pérez Burrull de bal. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Fulzio is nu in balbezit. Fulzio haalt uit met een fantastische trap. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:2

25e minuut.
Parys geeft een hoge lob. García Inglés is nu in balbezit. Barbeito begaat een overtreding. Barbeito krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukunza is nu in balbezit. Sukunza passt de bal zonder na te denken. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio draait met de bal, schiet en ... Paterson bokst de bal weg.

32e minuut.
Craviotto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arenaza de bal onder controle te krijgen. Sukunza probeert naar een medespeler te passen. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siekiera komt het veld opgelopen. Chaladze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albuixech C.F. 74%, Tractoreti13 26%.
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:2

49e minuut.
Hernández González probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chaladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaladze geeft de bal voor. Craviotto heeft problemen om de bal te vangen. Sukunza geeft een lange en hoge pass. Paterson bokst de bal weg. Fulzio heeft problemen om de bal te vangen. Fulzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:3

52e minuut.
Cutolo geeft een hoge lob. Siekiera rent richting de bal. Siekiera passt de bal met de wreef. Fulzio is nu in balbezit. Fulzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Chaladze geeft een hoge lob. Sukunza kopt de bal weg. Fulzio rent richting de bal. Fulzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:4

55e minuut.
Carmona Méndez is nu in balbezit. Arenaza verovert de bal door een tackle van achteren. Arenaza geeft de bal voor. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio schiet op doel. Paterson bokst de bal weg.

56e minuut.
Pérez Burrull geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Ortiz kopt de bal weg. Hernández González met een sublieme pass. Chaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaladze draait met de bal, schiet en ... Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Barbeito met een snelle inworp. Quiñones is nu in balbezit. Fulzio onderschept slim de pass. Fulzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:5

60e minuut.
Carmona Méndez passt de bal met de wreef. Barbeito rent richting de bal. Hernández González maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hernández González naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Talbsepp geeft een lange en hoge pass. Fulzio is nu in balbezit. Fulzio geeft een lange en hoge pass. Chaladze rent richting de bal. Chaladze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Parys geeft een hoge lob. Siekiera rent richting de bal. Sukunza met een sublieme pass. Chaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paterson trapt de bal weg. Klungelig pakt Arenaza de bal. Mario is nu in balbezit. Mario draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fulzio is nu in balbezit. Fulzio met een sublieme pass. Chaladze heeft problemen om de bal te vangen. Chaladze haalt uit met een fantastische trap. Paterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Mario heeft problemen om de bal te vangen. Talbsepp geeft een lange en hoge pass. Siekiera kopt de bal weg. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio schiet op doel. Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Talbsepp rent richting de bal. Talbsepp geeft een lange en hoge pass. Chaladze is nu in balbezit. Chaladze draait met de bal, schiet en ... Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:6

84e minuut.
Arenaza onderschept slim de pass. Arenaza geeft een lange en hoge pass. Fulzio is nu in balbezit. Fulzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:7

86e minuut.
Pérez Burrull geeft een hoge lob. Sukunza speelt de bal door. Fulzio speelt de bal door. Chaladze heeft problemen om de bal te vangen. Chaladze schiet op doel. Paterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albuixech C.F. 66%, Tractoreti13 34%.
Albuixech C.F. - Tractoreti13 0:7