Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Mieres Del Camino Pardales
Royal Tactiek 4.3.3 afj
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 64.8
good Schieten brilliant
adequate Passen formidable
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Figas speelt de bal door. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak passt de bal met de wreef. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Lippke is nu in balbezit. Lippke geeft een hoge lob. Currás rent richting de bal. Currás geeft een hoge lob. Ahilie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gămălie rent richting de bal. Kaštela verovert de bal door een tackle van achteren. Kaštela speelt de bal door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Currás bereikt de bal nog maar net als eerste. Currás passt de bal zonder na te denken. Ahilie heeft problemen om de bal te vangen. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Corino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
García Estévez geeft een hoge lob. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Corino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:1

19e minuut.
García Barrera passt de bal in één keer door. Delporte is nu in balbezit. Delporte passt de bal met de wreef. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:2

22e minuut.
Kaštela kopt de bal weg. Pyziak met een sublieme pass. Kaštela probeert naar een medespeler te passen. Currás geeft de bal voor. Ahilie rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
García Barrera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Currás kopt de bal weg. Daar is Cesarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Wdowiak kopt de bal weg. García Barrera is nu in balbezit. García Barrera geeft een hoge lob. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Corino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:3

25e minuut.
Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz geeft de bal voor. Ahilie kan de bal niet met de borst controleren. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pyziak passt de bal in één keer door. García Barrera geeft een lange en hoge pass. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Corino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:4

33e minuut.
Pyziak passt de bal in één keer door. García Estévez is nu in balbezit. García Estévez geeft een lange en hoge pass. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Currás geeft de bal voor. Cesarz probeert de bal met de borst te controleren. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Corino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:5

43e minuut.
Delporte passt de bal met de wreef. Currás bereikt de bal nog maar net als eerste. Currás passt de bal in één keer door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie passt de bal in één keer door. Kaštela geeft een lange en hoge pass. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 69%, Pardales 31%.
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:5

46e minuut.
Pyziak met een sublieme pass. Lippke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Currás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Currás geeft de bal voor. Ahilie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Lippke geeft een hoge lob. Wdowiak heeft problemen om de bal te vangen. Delporte is nu in balbezit. Delporte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marrón rent richting de bal. Marrón geeft een hoge lob. Currás probeert naar een medespeler te passen. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Corino bokst de bal weg. Daar is Delporte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gozdalski heeft problemen om de bal te vangen. Ahilie onderschept slim de pass. Delporte rent richting de bal. Delporte draait met de bal, schiet en ... Corino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:6

59e minuut.
Kaštela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Currás rent richting de bal. Currás met een sublieme pass. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Corino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gămălie met een sublieme pass. Klungelig pakt García Barrera de bal. García Barrera passt de bal zonder na te denken. Daar is Delporte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delporte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gămălie controleert de bal met de borst. Currás bereikt de bal nog maar net als eerste. Currás geeft de bal voor. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel. Corino bokst de bal weg. Delporte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:7

64e minuut.
Kaštela passt de bal zonder na te denken. Delporte is nu in balbezit. Urbanowicz is nu in balbezit. Delporte verovert de bal door een tackle van achteren. Delporte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Sánchez Real komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Marrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrón geeft een lange en hoge pass. Gozdalski heeft problemen om de bal te vangen. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Real bokst de bal weg.

83e minuut.
Pyziak passt de bal met de wreef. García Barrera probeert naar een medespeler te passen. Delporte is nu in balbezit. Delporte schiet op doel. Sánchez Real werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:8

85e minuut.
Kaštela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaštela passt de bal zonder na te denken. Currás met een sublieme pass. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Visintin probeert naar een medespeler te passen. Pyziak heeft problemen om de bal te vangen. Pyziak passt de bal zonder na te denken. García Barrera is nu in balbezit. García Barrera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kaštela met een snelle inworp. Daar is Currás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Currás probeert naar een medespeler te passen. Ahilie rent richting de bal. Ahilie schiet op doel. Sánchez Real kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 76%, Pardales 24%.
CF Mieres Del Camino - Pardales 0:8