Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIPICHIN Racing de Monteolivete
ARTURO Tactiek Lugansk2
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Chiţu probeert naar een medespeler te passen. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto passt de bal in één keer door. Daar is Astiazarain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astiazarain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 0:1

8e minuut.
Deen passt de bal zonder na te denken. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie passt de bal in één keer door. Meilak is nu in balbezit. Meilak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 1:1

19e minuut.
Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain passt de bal met de wreef. Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Meccia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Latinopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Zabal met de inworp. Chiţu rent richting de bal. Chiţu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Casado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casado passt de bal met de wreef. Latinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel. Meccia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Beade geeft de bal voor. Arsenie kopt de bal weg. Esquinas Torres is nu in balbezit. Magiun is nu in balbezit. Magiun draait met de bal, schiet en ... Hariton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Astiazarain kopt de bal weg. Modesto is nu in balbezit. Modesto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 49%, Racing de Monteolivete 51%.
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 1:2

61e minuut.
Zonti rent richting de bal. Zonti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deen de bal. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Inworp. Crnomarković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coyote is nu in balbezit. Coyote probeert naar een medespeler te passen. Arsenie geeft een hoge lob. Hariton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magiun is nu in balbezit. Magiun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 2:2

64e minuut.
Klungelig pakt Pérez Zabal de bal. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie passt de bal zonder na te denken. Magiun is nu in balbezit. Magiun schiet op doel. Hariton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 3:2

65e minuut.
Modesto rent richting de bal. Modesto passt de bal met de wreef. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Crnomarković kopt de bal weg. Klungelig pakt Beade de bal. Esquinas Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun schiet op doel. Hariton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Girelli passt de bal met de wreef. Zonti is nu in balbezit. Zonti passt de bal met de wreef. Meilak rent richting de bal. Meilak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakkehaug met de inworp. Astiazarain met een sublieme pass. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 3:3

81e minuut.
Bakkehaug rent richting de bal. Bakkehaug passt de bal in één keer door. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cimmarrusti ... Strafschop! Cimmarrusti krijgt een gele kaart. Modesto raakt geblesseerd tijdens het duel. Astiazarain legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 54%, Racing de Monteolivete 46%.
MIPICHIN - Racing de Monteolivete 3:4