Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen Javiepm
avanzada Tactiek Jpm2
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
45.7 gemiddelde waardering 62.8
good Schieten excellent
adequate Passen formidable
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Llompart onderschept slim de pass. Llompart probeert naar een medespeler te passen. Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos geeft een lange en hoge pass. Coello springt en kopt de bal. Tahirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos onderschept slim de pass. Rivillos met een sublieme pass. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bertin de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Selymes geeft de bal voor. de Souza Farias rent richting de bal. Rivillos onderschept slim de pass. Rivillos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rivillos speelt de bal door. Daar is Llompart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Pedrós rent richting de bal. Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Llompart probeert naar een medespeler te passen. Rivillos rent richting de bal. Rivillos geeft een lange en hoge pass. Coello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Javiepm 0:1

23e minuut.
Rivillos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bartrés komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torzewski komt het veld opgelopen. Treviño komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Hódosi rent richting de bal. Coello onderschept slim de pass. de Souza Farias rent richting de bal. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello haalt uit met een fantastische trap. Tahirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 53%, Javiepm 47%.
Citizen - Javiepm 0:1

53e minuut.
Hódosi is nu in balbezit. Llonch Andreu onderschept slim de pass. Llonch Andreu speelt de bal door. de Souza Farias verovert de bal door een tackle van achteren. Soinivaara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Citizen - Javiepm 1:1

54e minuut.
Treviño onderschept slim de pass. Treviño speelt de bal door. Hódosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello onderschept slim de pass. Coello schiet op doel. Tahirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Llonch Andreu passt de bal in één keer door. Treviño rent richting de bal. Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Javiepm 1:2

62e minuut.
Buitenspel voor Coello. Goede buitenspelval van de verdediging. Koryzna komt het veld opgelopen. Posesos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bidaurrázaga neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Llonch Andreu de bal. Llonch Andreu passt de bal in één keer door. Koryzna rent richting de bal. Koryzna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Torzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torzewski geeft een hoge lob. Bartrés kopt de bal weg. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Tahirli bokst de bal weg.

73e minuut.
Bertin met een snelle inworp. Treviño rent richting de bal. Treviño geeft een hoge lob. Koryzna rent richting de bal. Koryzna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Javiepm 1:3

77e minuut.
Llompart passt de bal in één keer door. Llonch Andreu rent richting de bal. Llonch Andreu probeert naar een medespeler te passen. Koryzna rent richting de bal. Koryzna schiet op doel. Tahirli bokst de bal weg.

78e minuut.
Llonch Andreu met de inworp. Llompart is nu in balbezit. Llompart geeft een lange en hoge pass. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Tahirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hódosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Javiepm 1:4

87e minuut.
Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz speelt de bal door. Amenábar rent richting de bal. Treviño rent richting de bal. Treviño schiet op doel. Tahirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Tahirli met een harde bal richting middenveld. Sánchez Muñoz kopt de bal weg. Soinivaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soinivaara haalt uit met een fantastische trap. Vismara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Posesos onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Javiepm 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 65%, Javiepm 35%.
Citizen - Javiepm 2:4