Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelolargo F.C ventura c.f.
Blues Tactiek 4-1-3-2 (un ext)
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 66.2
goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Rycerz is nu in balbezit. Rycerz passt de bal zonder na te denken. Pilart rent richting de bal. Pilart geeft een lange en hoge pass. Labaka Zurriarain krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nourredine is nu in balbezit. Nourredine met een sublieme pass. Pavón Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa is nu in balbezit. Albesa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Elía verovert de bal door een tackle van achteren. Elía passt de bal in één keer door. Chiarelli heeft problemen om de bal te vangen. Chiarelli geeft de bal voor. Rycerz springt en kopt de bal. Santana Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Pilart geeft een hoge lob. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain schiet op doel. Santana Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Herbella passt de bal in één keer door. Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Pilart rent richting de bal. Pilart geeft de bal voor. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:1

23e minuut.
Rycerz kopt de bal weg. Pilart rent richting de bal. Pilart geeft een lange en hoge pass. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Santana Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:2

35e minuut.
Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart met een sublieme pass. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Santana Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elía neemt de hoekschop. Labaka Zurriarain krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:3

39e minuut.
Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain probeert naar een medespeler te passen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Santana Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Reverte is nu in balbezit. Reverte geeft een hoge lob. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelolargo F.C 64%, ventura c.f. 36%.
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:3

46e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Pilart passt de bal in één keer door. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een hoge lob. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Santana Ponce bokst de bal weg.

48e minuut.
Arteaga geeft een hoge lob. Pilart rent richting de bal. Pilart passt de bal met de wreef. Vulpeşean geeft de bal voor. Labaka Zurriarain krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:4

55e minuut.
Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Labaka Zurriarain heeft problemen om de bal te vangen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Reverte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:5

56e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Chiarelli heeft problemen om de bal te vangen. Chiarelli geeft een hoge lob. Labaka Zurriarain maakt een snoekduik en kopt de bal. Santana Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero geeft de bal voor. Arteaga geeft een hoge lob. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro verovert de bal door een tackle van achteren. Pilart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilart krijgt een gele kaart. Ezquerro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alves komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Elía passt de bal zonder na te denken. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Santana Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reverte rent richting de bal. Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:6

66e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft een hoge lob. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:7

76e minuut.
Inworp. Olive met de inworp. Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Elía geeft een lange en hoge pass. Rycerz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pavón Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Pavón Barahona passt de bal met de wreef. Aristondo geeft een lange en hoge pass. Herbella springt en kopt de bal. Sanjulián werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Chiarelli is nu in balbezit. Chiarelli geeft een lange en hoge pass. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vulpeşean met een sublieme pass. Pilart is nu in balbezit. Pilart geeft een lange en hoge pass. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Santana Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 0:8

89e minuut.
Nourredine met een sublieme pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Herbella rent richting de bal. Herbella draait met de bal, schiet en ... Sanjulián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Nourredine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herbella is nu in balbezit. Chiarelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herbella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albesa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - ventura c.f. 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelolargo F.C 72%, ventura c.f. 28%.
Pelolargo F.C - ventura c.f. 1:8