Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Recreativo Granada C.F HARRIAK
433 Tactiek ligthforce
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 43.2
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Rodríguez Irago geeft een lange en hoge pass. Rosas rent richting de bal. Rosas geeft de bal voor. Klungelig pakt Alcaraz de bal. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Liñán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyutyunik rent richting de bal. Tyutyunik probeert naar een medespeler te passen. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - HARRIAK 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maymakov met de inworp. Tyutyunik speelt de bal door. Klungelig pakt Alcaraz de bal. Alcaraz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Santisteban onderschept slim de pass. Santisteban geeft de bal voor. Haugland heeft problemen om de bal te vangen. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Haugland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alcaraz de bal. Haugland rent richting de bal. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Iarussi kopt de bal weg. Dobromirov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nisi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas geeft een hoge lob. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz schiet op doel. Martínez Racero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - HARRIAK 0:2

37e minuut.
Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Iarussi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iarussi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Pérez del Río speelt de bal door. Rosas rent richting de bal. Rosas passt de bal met de wreef. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz schiet op doel. Martínez Racero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 67%, HARRIAK 33%.
Recreativo Granada C.F - HARRIAK 0:2

47e minuut.
Rodríguez Irago passt de bal met de wreef. Tyutyunik rent richting de bal. Tyutyunik geeft een lange en hoge pass. Alcaraz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - HARRIAK 0:3

51e minuut.
Alcaraz heeft problemen om de bal te vangen. Tyutyunik rent richting de bal. Tyutyunik met een sublieme pass. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Maymakov met een snelle inworp. Klungelig pakt Tyutyunik de bal. Tyutyunik geeft een hoge lob. Daar is Alcaraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Maymakov met een sublieme pass. Tyutyunik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyutyunik met een sublieme pass. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero bokst de bal weg.

68e minuut.
Paraschiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Río maakt een afschuwelijke overtreding. Pérez del Río krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Alcaraz passt de bal zonder na te denken. Tyutyunik is nu in balbezit. Tyutyunik passt de bal in één keer door. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Pérez del Río is nu in balbezit. Pérez del Río geeft een lange en hoge pass. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tyutyunik passt de bal met de wreef. Haugland rent richting de bal. Alcaraz onderschept slim de pass. Alcaraz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 64%, HARRIAK 36%.
Recreativo Granada C.F - HARRIAK 0:3