Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platja d’Aro FC KuajasTeam
Defensiva Tactiek Cutre1
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 47.2
adequate Schieten solid
weak Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Puntas rent richting de bal. Puntas passt de bal zonder na te denken. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Montoya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ordódy onderschept slim de pass. Ordódy passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Decebal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 0:1

8e minuut.
Puntas passt de bal in één keer door. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Márquez met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Márquez neemt de hoekschop. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puntas onderschept slim de pass. Puntas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Braeckman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz de Lopera met de inworp. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hališčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hališčák geeft een hoge lob. Puntas controleert de bal met de borst. Puntas draait met de bal, schiet en ... Decebal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 0:2

22e minuut.
Hališčák kan de bal niet met de borst controleren. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia draait met de bal, schiet en ... Decebal bokst de bal weg. Klungelig pakt Barabino de bal. Valencia rent richting de bal. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Montoya haalt uit met een fantastische trap. Decebal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 0:3

24e minuut.
Henry probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka heeft problemen om de bal te vangen. Henry rent richting de bal. Kukiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. Kiertszewicz bokst de bal weg. Daar is Rodríguez Muíños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Paszczyszyn is nu in balbezit. Kukiełka onderschept slim de pass. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 1:3

32e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Puntas is nu in balbezit. Puntas geeft de bal voor. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Decebal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Wiśniewski probeert naar een medespeler te passen. Czendej heeft problemen om de bal te vangen. Czendej geeft een hoge lob. León rent richting de bal. Kukiełka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 2:3

40e minuut.
Czendej is nu in balbezit. Sánchez Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Puntas is nu in balbezit. Puntas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 2:4

42e minuut.
Puntas met een sublieme pass. Kałusek is nu in balbezit. Márquez begaat een overtreding. Márquez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platja d’Aro FC 66%, KuajasTeam 34%.
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 2:4

55e minuut.
Kałusek is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Barabino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barabino krijgt een gele kaart. Valencia raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez Montoya zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Puntas rent richting de bal. Puntas passt de bal zonder na te denken. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Montoya haalt uit met een fantastische trap. Decebal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
León is nu in balbezit. Rodríguez Muíños onderschept slim de pass. Rodríguez Muíños geeft een hoge lob. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 2:5

66e minuut.
Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz de Lopera onderschept slim de pass. Ruiz de Lopera geeft een lange en hoge pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Decebal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hališčák verovert de bal door een tackle van achteren. Puntas verovert de bal door een tackle van achteren. Puntas speelt de bal door. Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Paszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kelemen met de inworp. Wiśniewski is nu in balbezit. Wiśniewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barabino is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Valencia met een sublieme pass. Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ruiz de Lopera geeft een lange en hoge pass. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Montoya draait met de bal, schiet en ... Decebal bokst de bal weg.

89e minuut.
Ruiz de Lopera geeft een hoge lob. Sánchez Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Hališčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hališčák geeft een lange en hoge pass. Kukiełka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platja d’Aro FC 64%, KuajasTeam 36%.
Platja d’Aro FC - KuajasTeam 2:5