Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightwish Sokker Floc Atlètic
4312emn Tactiek doble pivot
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
44.7 gemiddelde waardering 59.5
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


23e minuut.
Kulikowski probeert naar een medespeler te passen. Florescu is nu in balbezit. Pavlenko onderschept slim de pass. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap. Škrbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi passt de bal zonder na te denken. Kupcik is nu in balbezit. Kupcik geeft een lange en hoge pass. Pavlenko is nu in balbezit. Škrbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Floc Atlètic 0:1

26e minuut.
Urraka kopt de bal weg. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski geeft een hoge lob. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap. Škrbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Škrbić trapt de bal weg. Yakışan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik begaat een overtreding. Kupcik krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Balalić kopt de bal weg. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski passt de bal in één keer door. Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kupcik kopt de bal weg. Városi controleert de bal met de borst. Városi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Városi is nu in balbezit. Városi geeft de bal voor. Klungelig pakt Balalić de bal. Mincă rent richting de bal. Mincă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 55%, Floc Atlètic 45%.
Nightwish Sokker - Floc Atlètic 0:1

46e minuut.
Iñarra komt het veld opgelopen. Figueredo komt het veld opgelopen. Eres komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rodríguez Aguado geeft een lange en hoge pass. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski geeft de bal voor. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Figueredo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuber is nu in balbezit. Stuber passt de bal met de wreef. Kupcik rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Eres trapt de bal weg. Kciuk kopt de bal weg. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Eres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Floc Atlètic 0:2

55e minuut.
Fàbrega met een sublieme pass. Yakışan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuber. Stuber krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stuber rent richting de bal. Stuber geeft een hoge lob. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap. Eres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Floc Atlètic 0:3

60e minuut.
Panzlaff met de inworp. Puñal Martínez met een sublieme pass. Városi onderschept slim de pass. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel. Sierakowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Városi onderschept slim de pass. Városi passt de bal in één keer door. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Floc Atlètic 0:4

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pavlenko stond buitenspel. Drok komt het veld opgelopen. Denisov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Figueredo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavlenko. Pavlenko krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kupcik de bal. Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko draait met de bal, schiet en ... Eres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 64%, Floc Atlètic 36%.
Nightwish Sokker - Floc Atlètic 0:4