Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RaYiTo! Dabuten´s
442 Tactiek Dabuten´s
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 52.2
solide Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Birnicu passt de bal in één keer door. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - Dabuten´s 1:0

7e minuut.
Hana Omer onderschept slim de pass. Hana Omer met een sublieme pass. Forno met een sublieme pass. Princ rent richting de bal. Princ haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Uçuran is nu in balbezit. Hana Omer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uçuran raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozhukaniec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uçuran springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Forno rent richting de bal. Forno met een sublieme pass. Igoroin speelt de bal door. Princ is nu in balbezit. Princ draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rozhukaniec met een sublieme pass. Abela is nu in balbezit. Uçuran maakt een afschuwelijke overtreding. Uçuran krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Picheta probeert naar een medespeler te passen. Junqueras speelt de bal door. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 60%, Dabuten´s 40%.
RaYiTo! - Dabuten´s 1:0

67e minuut.
Abdyli is nu in balbezit. Abdyli passt de bal met de wreef. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ schiet op doel. Pərvizzadə probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RaYiTo! - Dabuten´s 1:1

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zámečník komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Haines geeft de bal voor. Inworp. Hana Omer met een snelle inworp. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 62%, Dabuten´s 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RaYiTo! - Dabuten´s 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Daar is Forno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forno geeft een hoge lob. Igoroin kopt de bal weg. Princ is nu in balbezit. Princ draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Picheta rent richting de bal. Princ onderschept slim de pass. Princ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

102e minuut.
Ghoukassyan rent richting de bal. Forno verovert de bal door een tackle van achteren. Forno passt de bal zonder na te denken. Igoroin rent richting de bal. Igoroin draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə bokst de bal weg.

103e minuut.
Abdyli kopt de bal weg. Dragomir heeft problemen om de bal te vangen. Denac speelt de bal door. Princ rent richting de bal. Princ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - Dabuten´s 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 79%, Dabuten´s 21%.
RaYiTo! - Dabuten´s 1:2

107e minuut.
Daar is Hana Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec speelt de bal door. Uçuran rent richting de bal. Uçuran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

110e minuut.
Tanboğa rent richting de bal. Tanboğa passt de bal met de wreef. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ schiet op doel. Pərvizzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - Dabuten´s 1:3

110e minuut.
Zámečník heeft problemen om de bal te vangen. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámečník maakt een afschuwelijke overtreding. Princ wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

119e minuut.
Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. González Velasco onderschept slim de pass. González Velasco geeft een hoge lob. Princ rent richting de bal. Princ schiet op doel. Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 74%, Dabuten´s 26%.
RaYiTo! - Dabuten´s 1:3