Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crumor C.F. Bermeo FC
412-extD-2p Tactiek 5-2-1-2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 49.5
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Klarin kopt de bal weg. Read rent richting de bal. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Read onderschept slim de pass. Read draait met de bal, schiet en ... Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zinetti is nu in balbezit. Zinetti passt de bal met de wreef. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Bermeo FC 1:0

17e minuut.
Domarski rent richting de bal. Domarski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zmyślony de bal onder controle te krijgen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmats passt de bal met de wreef. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Štross met de inworp. Lemmats rent richting de bal. Lemmats speelt de bal door. Daar is Štross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štross geeft een lange en hoge pass. Brandt bokst de bal weg.

32e minuut.
Read speelt de bal door. Lemmats is nu in balbezit. Lemmats passt de bal zonder na te denken. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Buitenspel voor Domarski. Goede buitenspelval van de verdediging. Yong-Ki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Zmyślony de bal. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Štross geeft een lange en hoge pass. Stegeman heeft problemen om de bal te vangen. Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats geeft een hoge lob. Read springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Štross passt de bal in één keer door. Lemmats is nu in balbezit. Lemmats passt de bal met de wreef. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats geeft de bal voor. Daar is Badías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 47%, Bermeo FC 53%.
Crumor C.F. - Bermeo FC 1:0

47e minuut.
Álvarez González onderschept slim de pass. Álvarez González geeft de bal voor. Domarski is nu in balbezit. Domarski haalt uit met een fantastische trap. Baldassano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crumor C.F. - Bermeo FC 1:1

58e minuut.
Lemmats verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmats passt de bal met de wreef. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel. Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Bermeo FC 2:1

60e minuut.
Štross met een snelle inworp. Zinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross geeft een lange en hoge pass. Read springt en kopt de bal. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Bermeo FC 3:1

64e minuut.
Badías geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zinetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štross rent richting de bal. Štross geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stegeman. Lemmats raakt geblesseerd tijdens het duel. Štross zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Read maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Avandıç rent richting de bal. Ngọc Tuấn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avandıç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avandıç legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Baldassano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štross met de inworp. Lemmats rent richting de bal. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Brandt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 46%, Bermeo FC 54%.
Crumor C.F. - Bermeo FC 3:1