Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluten Morgen Isvar FC
Rosa Merckx Tactiek 4321
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
62.3 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Casquero is nu in balbezit. Casquero passt de bal met de wreef. García Sedano rent richting de bal. Casquero rent richting de bal. Casquero schiet op doel. Magralashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Montejo rent richting de bal. Montejo speelt de bal door. Egurbide geeft de bal voor. Aytemiz springt en kopt de bal. Hermosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Isvar FC 1:0

41e minuut.
Verbovský rent richting de bal. Verbovský passt de bal met de wreef. Casquero is nu in balbezit. Casquero geeft een hoge lob. García Sedano springt en kopt de bal. Magralashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 60%, Isvar FC 40%.
Gluten Morgen - Isvar FC 1:0

49e minuut.
Daar is Verbovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbovský speelt de bal door. Casquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquero haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Pałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kvak met een sublieme pass. García Sedano speelt de bal door. Casquero rent richting de bal. Casquero draait met de bal, schiet en ... Magralashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
García Sedano rent richting de bal. García Sedano passt de bal zonder na te denken. Casquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquero schiet op doel. Magralashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gluten Morgen - Isvar FC 1:1

61e minuut.
García Sedano onderschept slim de pass. Kuşçu onderschept slim de pass. Enguix Pachés verovert de bal door een tackle van achteren. Enguix Pachés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Isvar FC 1:2

64e minuut.
Covelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Sedano. Covelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Egurbide zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montejo geeft een lange en hoge pass. Aytemiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pałkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Verbovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbovský passt de bal in één keer door. Enguix Pachés rent richting de bal. Enguix Pachés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pałkowski probeert naar een medespeler te passen. Kvak speelt de bal door. García Sedano rent richting de bal. García Sedano geeft een lange en hoge pass. Enguix Pachés krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Aytemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Aytemiz passt de bal zonder na te denken. Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Verbovský is nu in balbezit. Verbovský speelt de bal door. Casquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquero geeft een lange en hoge pass. Daar is García Sedano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Sedano rent richting de bal. García Sedano haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 56%, Isvar FC 44%.
Gluten Morgen - Isvar FC 1:2