Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las nenas pijas Alpargatas United de Ceuta
Centro Tactiek laterales
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


8e minuut.
Buitenspel voor Halvari. Goede buitenspelval van de verdediging. Secară maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marostegan kopt de bal weg. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Quadrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bùi Anh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Veysəloğlu is nu in balbezit. Marostegan begaat een overtreding. Marostegan krijgt een gele kaart. Veysəloğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Veysəloğlu kan niet meer verder spelen. Torres Rodríguez komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Halvari onderschept slim de pass. Met opzet legt Bùi Anh zijn tegenspeler op de grond. Bùi Anh krijgt een gele kaart. Halvari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Halvari kan niet meer verder spelen.

20e minuut.
Bùi Anh met een sublieme pass. Marostegan rent richting de bal. Marostegan met een sublieme pass. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:1

35e minuut.
Kosiorek passt de bal met de wreef. Lepra rent richting de bal. Barraco onderschept slim de pass. Barraco schiet op doel. Quadrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:2

38e minuut.
Lantto probeert naar een medespeler te passen. Marostegan rent richting de bal. Marostegan passt de bal zonder na te denken. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih geeft een hoge lob. Lantto rent richting de bal. Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kosiorek met een sublieme pass. Marostegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marostegan geeft een lange en hoge pass. Barraco rent richting de bal. Barraco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:3

44e minuut.
Buitenspel voor Dejnowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Bùi Anh neemt vlug de vrije trap. Barraco kopt de bal weg. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marostegan neemt de hoekschop. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Quadrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 64%, Alpargatas United de Ceuta 36%.
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:3

47e minuut.
Marostegan met een sublieme pass. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk passt de bal met de wreef. Barraco is nu in balbezit. Barraco draait met de bal, schiet en ... Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Secară kopt de bal weg. Daar is Bolivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco haalt uit met een fantastische trap. Quadrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:4

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dejnowicz stond buitenspel. Bùi Anh neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Lipczyński de bal. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:5

54e minuut.
Marostegan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kosiorek de bal. Poels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosiorek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ionele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Lipczyński onderschept slim de pass. Lipczyński schiet op doel. Bolivar geeft de bal voor. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rupala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Osuch komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Fleites komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bùi Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Anh geeft de bal voor. Osuch kopt de bal weg. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Udvaros komt het veld opgelopen. Quadrado met een harde bal richting middenveld. Kosiorek kopt de bal weg. Daar is Lepra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barraco rent richting de bal. Barraco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fleites is nu in balbezit. Fleites geeft de bal voor. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch draait met de bal, schiet en ... Quadrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las nenas pijas 67%, Alpargatas United de Ceuta 33%.
las nenas pijas - Alpargatas United de Ceuta 0:6