Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabezudos de Plasencia Estrella Del Sur C.F
d5 Tactiek Branha3
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 11
52.4 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Riepler passt de bal in één keer door. Selvik rent richting de bal. Selvik passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Cashin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cashin geeft een hoge lob. Fernández Pujante is nu in balbezit. Vascu onderschept slim de pass. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cashin heeft problemen om de bal te vangen. Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte passt de bal in één keer door. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Habrat speelt de bal door. Selvik rent richting de bal. Selvik probeert naar een medespeler te passen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. Chmiest probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Yelul bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Talabér de bal. Pachis is nu in balbezit. Pachis haalt uit met een fantastische trap. López de la Rosa bokst de bal weg.

41e minuut.
Habrat rent richting de bal. Valero onderschept slim de pass. Valero met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... Chmiest kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Korvín rent richting de bal. Selvik is nu in balbezit. Selvik geeft een lange en hoge pass. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Chmiest bokst de bal weg. Forestier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Riepler rent richting de bal. Riepler geeft een lange en hoge pass. Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Estrella Del Sur C.F 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 56%, Estrella Del Sur C.F 44%.
Cabezudos de Plasencia - Estrella Del Sur C.F 0:1

52e minuut.
Selvik rent richting de bal. Selvik geeft een hoge lob. Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte schiet op doel. Chmiest werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Estrella Del Sur C.F 0:2

54e minuut.
Daar is Bracamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracamonte passt de bal zonder na te denken. Forestier verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Talabér geeft een hoge lob. Daar is Fernández Pujante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selvik is nu in balbezit. Selvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Estrella Del Sur C.F 0:3

90e minuut.
Cashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell onderschept slim de pass. Tornell geeft een hoge lob. Piala rent richting de bal. Piala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 46%, Estrella Del Sur C.F 54%.
Cabezudos de Plasencia - Estrella Del Sur C.F 0:3