Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TorreBronx f.c. santa_marta
no voy a dimitir Tactiek 43Extremo2
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 55
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen good


4e minuut.
de Vriendt geeft de bal voor. Serrano Eugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski rent richting de bal. Chołoniewski passt de bal zonder na te denken. Harjanne geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rossato passt de bal in één keer door. Taffarel speelt de bal door. Kielec rent richting de bal. Kielec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - santa_marta 1:0

28e minuut.
Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec passt de bal in één keer door. Rossato rent richting de bal. Rossato haalt uit met een fantastische trap. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
de Vriendt speelt de bal door. Szabadi is nu in balbezit. Szabadi met een sublieme pass. Serrano Eugui rent richting de bal. Serrano Eugui schiet op doel. Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guzón heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sandang zal de hoekschop nemen. Casal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Casal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szabadi de bal. Szabadi probeert naar een medespeler te passen. Serrano Eugui is nu in balbezit. Serrano Eugui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Serrano Eugui passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szabadi de bal. Szabadi geeft een hoge lob. Serrano Eugui rent richting de bal. Serrano Eugui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal verovert de bal door een tackle van achteren. Casal passt de bal zonder na te denken. Serrano Eugui is nu in balbezit. Serrano Eugui draait met de bal, schiet en ... Kazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 50%, santa_marta 50%.
TorreBronx f.c. - santa_marta 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dallas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Taffarel speelt de bal door. Klungelig pakt Rossato de bal. Andryszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossato raakt geblesseerd tijdens het duel. Taffarel komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Serrano Eugui kopt de bal weg. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dallas passt de bal met de wreef. Serrano Eugui is nu in balbezit. Serrano Eugui draait met de bal, schiet en ... Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas passt de bal zonder na te denken. Serrano Eugui rent richting de bal. Serrano Eugui haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sekin de bal onder controle te krijgen. Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Taffarel is nu in balbezit. Taffarel geeft de bal voor. Harjanne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kielec is nu in balbezit. Kielec haalt uit met een fantastische trap. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Serrano Eugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concime verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas geeft de bal voor. Casal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Doeltrap. Mendelevich komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Betka speelt de bal door. Dallas rent richting de bal. Dallas geeft een hoge lob. Mendelevich maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TorreBronx f.c. - santa_marta 1:1

83e minuut.
Betka speelt de bal door. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas passt de bal zonder na te denken. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich schiet op doel. Kazilov bokst de bal weg.

88e minuut.
Taffarel geeft de bal voor. Szyndrowski kan de bal niet met de borst controleren. Taffarel met een sublieme pass. Rossato is nu in balbezit. Rossato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 51%, santa_marta 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TorreBronx f.c. - santa_marta 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Mendelevich met een sublieme pass. Dallas rent richting de bal. Dallas met een sublieme pass. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich draait met de bal, schiet en ... Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - santa_marta 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 54%, santa_marta 46%.
TorreBronx f.c. - santa_marta 1:2

111e minuut.
Lami probeert naar een medespeler te passen. Dallas kopt de bal weg. Mendelevich is nu in balbezit. Mendelevich draait met de bal, schiet en ... Kazilov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

115e minuut.
Mendelevich is nu in balbezit. Mendelevich passt de bal zonder na te denken. Dallas is nu in balbezit. Dallas geeft de bal voor. Casal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Inworp. Betka met een snelle inworp. Dallas is nu in balbezit. Dallas geeft een hoge lob. Mendelevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 56%, santa_marta 44%.
TorreBronx f.c. - santa_marta 1:2