Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapao F.C Davizcocho
paj222 Tactiek copaChapao
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


15e minuut.
Inworp. Obrejan met een snelle inworp. Montserrat is nu in balbezit. Montserrat haalt uit met een fantastische trap. Dionisiou probeert de bal aan de voet te houden. Özal bokst de bal weg.

16e minuut.
Mojarro is nu in balbezit. Mojarro geeft een lange en hoge pass. Mouton controleert de bal met de borst. Polge is nu in balbezit. Polge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mouton neemt vlug de vrije trap. Routis kopt de bal weg. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Montserrat verovert de bal door een tackle van achteren. Montserrat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Routis passt de bal in één keer door. Stufosu is nu in balbezit. Stufosu passt de bal in één keer door. Zaprzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaprzałek draait met de bal, schiet en ... Özal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Puntas geeft een hoge lob. Parović met een sublieme pass. Stufosu geeft een hoge lob. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dionisiou is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Davizcocho 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapao F.C 52%, Davizcocho 48%.
Chapao F.C - Davizcocho 0:1

53e minuut.
Puntas is nu in balbezit. Obrejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puntas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgórzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Snel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojarro maakt een afschuwelijke overtreding. Mojarro krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Reiters is nu in balbezit. Reiters passt de bal zonder na te denken. Puntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puntas schiet op doel. Eltek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu passt de bal zonder na te denken. Reiters geeft een hoge lob. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Polge haalt uit met een fantastische trap. Parović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Constantin komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Trică is nu in balbezit. Trică passt de bal zonder na te denken. Routis is nu in balbezit. Zaprzałek rent richting de bal. Zaprzałek schiet op doel. Özal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapao F.C 41%, Davizcocho 59%.
Chapao F.C - Davizcocho 0:1