Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars C.F Imapi FC
new riul Tactiek 433
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gaweł geeft de bal voor. de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente passt de bal zonder na te denken. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hrázdil is nu in balbezit. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango speelt de bal door. Cacho is nu in balbezit. Cacho draait met de bal, schiet en ... Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Abella Pérez rent richting de bal. Dorado is nu in balbezit. Bordeniuc begaat een overtreding. Bordeniuc krijgt een gele kaart. Dorado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Camzano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Corte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - Imapi FC 0:1

20e minuut.
Bordeniuc geeft een hoge lob. Inworp. López de la Fuente met de inworp. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
López de la Fuente speelt de bal door. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Dorado rent richting de bal. Dorado draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waluś is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De Corte krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dorado kopt de bal weg. de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Dorado is nu in balbezit. Dorado schiet op doel. Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez passt de bal met de wreef. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - Imapi FC 0:2

37e minuut.
Chacao speelt de bal door. Kobusinski is nu in balbezit. Stanciu begaat een overtreding. Kobusinski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kobusinski kan niet meer verder spelen. Calzón komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Abella Pérez is nu in balbezit. López de la Fuente geeft de bal voor. Waluś heeft problemen om de bal te vangen. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łyżwiński probeert naar een medespeler te passen. Camzano kopt de bal weg. Dorado rent richting de bal. Dorado draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars C.F 57%, Imapi FC 43%.
Stars C.F - Imapi FC 0:2

46e minuut.
Yuste is nu in balbezit. Yuste passt de bal zonder na te denken. Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacho schiet op doel. Mitintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
de la Red Gutiérrez kopt de bal weg. Dorado controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gialesakis. Gialesakis krijgt een gele kaart.

48e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez passt de bal met de wreef. Dorado rent richting de bal. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - Imapi FC 0:3

67e minuut.
Waluś onderschept slim de pass. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente geeft de bal voor. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente passt de bal met de wreef. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Stanciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacho rent richting de bal. Stanciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cacho kan niet meer verder spelen. Garro komt het veld opgelopen.

83e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Riera de bal onder controle te krijgen. Dorado rent richting de bal. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - Imapi FC 0:4

84e minuut.
De Corte geeft een lange en hoge pass. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rodríguez Ledesma onderschept slim de pass. De Corte rent richting de bal. Gialesakis begaat een overtreding. Gialesakis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars C.F 65%, Imapi FC 35%.
Stars C.F - Imapi FC 0:4