Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska Duque Stars
T1df1 Tactiek PUNTA DE FLECHA
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
64.9 gemiddelde waardering 52.6
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu passt de bal in één keer door. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro geeft de bal voor. Boyle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Duque Stars 1:0

6e minuut.
Karwat rent richting de bal. Karwat passt de bal met de wreef. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... Roiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Duque Stars 2:0

8e minuut.
Skaife geeft een lange en hoge pass. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas passt de bal in één keer door. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gotor passt de bal met de wreef. Paricio is nu in balbezit. Vrbovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrbovský krijgt een gele kaart. Paricio raakt geblesseerd tijdens het duel. Amantegui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gotor is nu in balbezit. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Beştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dueñas met de inworp. Hidalgo geeft de bal voor. Maestro rent richting de bal. Maestro geeft de bal voor. Boyle maakt een snoekduik en kopt de bal. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Wiertz passt de bal met de wreef. Dueñas rent richting de bal. Dueñas geeft een hoge lob. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Duque Stars 3:0

28e minuut.
Mittendorfer is nu in balbezit. Klungelig pakt Mittendorfer de bal. Mittendorfer geeft een hoge lob. Boyle maakt een snoekduik en kopt de bal. Roiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Duque Stars 4:0

29e minuut.
Karwat verovert de bal door een tackle van achteren. Karwat passt de bal zonder na te denken. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas geeft een hoge lob. Mittendorfer springt en kopt de bal. Roiz bokst de bal weg.

32e minuut.
Paricio is nu in balbezit. Hidalgo rent richting de bal. Paricio verovert de bal door een tackle van achteren. Paricio draait met de bal, schiet en ... Beştea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Duque Stars 4:1

35e minuut.
Codina Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle is nu in balbezit. Boyle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Duque Stars 5:1

40e minuut.
Skaife met een sublieme pass. Vrbovský is nu in balbezit. Vrbovský geeft de bal voor. Maestro geeft een lange en hoge pass. Boyle krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wiertz probeert naar een medespeler te passen. Maestro rent richting de bal. Maestro speelt de bal door. Mittendorfer rent richting de bal. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 31%, Duque Stars 69%.
Gambs de Weska - Duque Stars 5:1

48e minuut.
Skaife onderschept slim de pass. Skaife geeft een lange en hoge pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Karwat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Amantegui kopt de bal weg. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paricio verovert de bal door een tackle van achteren. Paricio schiet op doel. Beştea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mittendorfer kopt de bal weg. Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle schiet op doel. Aitriger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Vrbovský geeft de bal voor. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas geeft een lange en hoge pass. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Guijarro met de inworp. Lund Eriksen geeft een hoge lob. Gotor rent richting de bal. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Beştea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Hidalgo speelt de bal door. Vrbovský met een sublieme pass. Klungelig pakt Contreras de bal. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Roiz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Guijarro met de inworp. Lund Eriksen rent richting de bal. Lund Eriksen geeft een hoge lob. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Hidalgo geeft de bal voor. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer schiet op doel. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Duque Stars 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 35%, Duque Stars 65%.
Gambs de Weska - Duque Stars 6:1