Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanxi lostreces
sandef442b Tactiek 22024
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


6e minuut.
Fabré rent richting de bal. Fabré geeft een hoge lob. Dall`Agnol krijgt zijn hoofd ertegen. Egli probeert wanhopig de bal te grijpen. Polanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - lostreces 0:1

16e minuut.
Fabré is nu in balbezit. Fabré geeft de bal voor. Dall`Agnol kopt de bal weg. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tschudi met de inworp. Fabré rent richting de bal. Fabré passt de bal in één keer door. Tschudi geeft een hoge lob. Dall`Agnol maakt een snoekduik en kopt de bal. Egli bokst de bal weg.

22e minuut.
Gil Oteiza probeert naar een medespeler te passen. Gjøen is nu in balbezit. Gjøen geeft een lange en hoge pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tschudi passt de bal met de wreef. Ceará rent richting de bal. Serra Ferrer rent richting de bal. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará schiet op doel. Egli bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanco rent richting de bal. Ceará onderschept slim de pass. Ceará schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - lostreces 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanxi 63%, lostreces 37%.
Sanxi - lostreces 0:2

46e minuut.
Tschudi speelt de bal door. Fabré is nu in balbezit. Fabré geeft een lange en hoge pass. Polanco probeert de bal met de borst te controleren. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tschudi passt de bal in één keer door. Fabré geeft een lange en hoge pass. Polanco kopt de bal weg. Klašek geeft een hoge lob. Dall`Agnol krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Tschudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabré rent richting de bal. Fabré geeft een hoge lob. Ceará krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - lostreces 0:3

54e minuut.
Pop speelt de bal door. Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass. Dall`Agnol controleert de bal met de borst. Dall`Agnol haalt uit met een fantastische trap. Egli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol draait met de bal, schiet en ... Egli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - lostreces 0:4

60e minuut.
Jaraczewski geeft een hoge lob. Fabré kopt de bal weg. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaraczewski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Polanco onderschept slim de pass. Polanco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klašek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil Oteiza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gil Oteiza geeft een hoge lob. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará geeft een hoge lob. Dall`Agnol heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Agnol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - lostreces 0:5

75e minuut.
Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Gil Oteiza onderschept slim de pass. Gil Oteiza passt de bal in één keer door. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - lostreces 0:6

86e minuut.
Rusnarczyk kopt de bal weg. Daar is Martínez Ballesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabré rent richting de bal. Fabré geeft de bal voor. Dall`Agnol springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klašek met een sublieme pass. Gil Oteiza speelt de bal door. Fabré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabré geeft een hoge lob. Ceará springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanxi 61%, lostreces 39%.
Sanxi - lostreces 0:6