Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF ulubli_lodosa
¿Campeón? Tactiek 3 del
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
45.8 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Rodríguez Alamillos rent richting de bal. Pätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätz geeft een hoge lob. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Sputnik bokst de bal weg.

27e minuut.
Rodríguez Alamillos is nu in balbezit. Rodríguez Alamillos passt de bal met de wreef. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:1

33e minuut.
Rodríguez Alamillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alamillos geeft de bal voor. Butteri kopt de bal weg. Daar is Cisternas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Sputnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Butteri is nu in balbezit. Butteri geeft de bal voor. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ... Sputnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Altvater stond buitenspel. Real komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 59%, ulubli_lodosa 41%.
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:1

52e minuut.
Pinter controleert de bal met de borst. Pätz rent richting de bal. Pätz passt de bal met de wreef. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:2

57e minuut.
Kościelny met een sublieme pass. de la Sagra is nu in balbezit. Prášek maakt een afschuwelijke overtreding. de la Sagra roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de la Sagra kan niet meer verder spelen. Aizkorreta komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Aizkorreta rent richting de bal. Prášek onderschept slim de pass. Prášek geeft de bal voor. Butteri rent richting de bal. Butteri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pätz met de inworp. Rodríguez Alamillos is nu in balbezit. Rodríguez Alamillos geeft de bal voor. Cisternas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cisternas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kościelny de bal. Butteri rent richting de bal. Butteri schiet op doel. Sputnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:3

68e minuut.
Altvater bereikt de bal nog maar net als eerste. Altvater passt de bal met de wreef. Aizkorreta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butteri rent richting de bal. Butteri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rodríguez Alamillos is nu in balbezit. Rodríguez Alamillos passt de bal met de wreef. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. Sputnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:4

79e minuut.
Pinter verovert de bal door een tackle van achteren. Pinter geeft een lange en hoge pass. Butteri controleert de bal met de borst. Butteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:5

86e minuut.
Wuijts geeft een lange en hoge pass. Kościelny verovert de bal door een tackle van achteren. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri schiet op doel. Sputnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 60%, ulubli_lodosa 40%.
Chiclana CF - ulubli_lodosa 0:6