Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovello LOS chavos a TOPE C.f
IV MP Tactiek 4+2+2+2 X-Out
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 75.7
solid Schieten incredible
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Jagorkinas onderschept slim de pass. Trujillo Gaviria geeft de bal voor. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - LOS chavos a TOPE C.f 0:1

5e minuut.
Bakalarz passt de bal in één keer door. Ferraz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widacha. Widacha krijgt een gele kaart. Ferraz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čaňo met een snel genomen vrije trap. Pirueta controleert de bal met de borst. Štverák is nu in balbezit. Štverák haalt uit met een fantastische trap. Božinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Jędrzejczyk probeert naar een medespeler te passen. Castaño kopt de bal weg. Daar is Winiarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas draait met de bal, schiet en ... Jędrzejczyk bokst de bal weg.

23e minuut.
Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier rent richting de bal. Duru onderschept slim de pass. Skiudulas is nu in balbezit. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - LOS chavos a TOPE C.f 0:2

26e minuut.
Tuerlinckx probeert naar een medespeler te passen. Winiarek rent richting de bal. Skiudulas verovert de bal door een tackle van achteren. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - LOS chavos a TOPE C.f 0:3

28e minuut.
Necula passt de bal met de wreef. Trujillo Gaviria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reitermaier de bal. Skiudulas is nu in balbezit. Skiudulas draait met de bal, schiet en ... Jędrzejczyk bokst de bal weg.

29e minuut.
Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trujillo Gaviria met een snelle inworp. Castaño geeft een lange en hoge pass. Skiudulas krijgt zijn hoofd ertegen. Jędrzejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Trujillo Gaviria geeft de bal voor. Reitermaier kopt de bal weg. Pedrosa heeft problemen om de bal te vangen. Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas schiet op doel. Jędrzejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban passt de bal met de wreef. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. Skiudulas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Trujillo Gaviria rent richting de bal. Trujillo Gaviria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skiudulas de bal. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap. Jędrzejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - LOS chavos a TOPE C.f 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 78%, LOS chavos a TOPE C.f 22%.
Rovello - LOS chavos a TOPE C.f 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Skiudulas de bal. Skiudulas passt de bal met de wreef. Trujillo Gaviria rent richting de bal. Trujillo Gaviria geeft een lange en hoge pass. Reitermaier maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Necula probeert naar een medespeler te passen. Štverák rent richting de bal. Castaño is nu in balbezit. Štverák verovert de bal door een tackle van achteren. Štverák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jędrzejczyk met een harde bal richting middenveld. Çoban kopt de bal weg. Tuerlinckx probeert de bal met de borst te controleren. Tuerlinckx geeft een hoge lob. Skiudulas maakt een snoekduik en kopt de bal. Jędrzejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño speelt de bal door. Skiudulas is nu in balbezit. Skiudulas schiet op doel. Jędrzejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - LOS chavos a TOPE C.f 0:5

57e minuut.
Kaćera probeert naar een medespeler te passen. Castaño met een sublieme pass. Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier draait met de bal, schiet en ... Jędrzejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ferraz met de inworp. Widacha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakalarz. Bakalarz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kaćera is nu in balbezit. Kaćera geeft een hoge lob. Skiudulas kopt de bal weg. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Widacha met een sublieme pass. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx passt de bal met de wreef. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier draait met de bal, schiet en ... Jędrzejczyk bokst de bal weg.

72e minuut.
Jagorkinas rent richting de bal. Jagorkinas geeft de bal voor. Widacha kopt de bal weg. Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier schiet op doel. Jędrzejczyk bokst de bal weg.

79e minuut.
Castaño geeft de bal voor. Skiudulas is nu in balbezit. Reitermaier rent richting de bal. Skiudulas rent richting de bal. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pedrosa onderschept slim de pass. Skiudulas onderschept slim de pass. Duru rent richting de bal. Skiudulas onderschept slim de pass. Skiudulas draait met de bal, schiet en ... Jędrzejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Winiarek geeft de bal voor. Pirueta probeert naar een medespeler te passen. Trujillo Gaviria rent richting de bal. Trujillo Gaviria geeft een hoge lob. Skiudulas maakt een snoekduik en kopt de bal. Jędrzejczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 75%, LOS chavos a TOPE C.f 25%.
Rovello - LOS chavos a TOPE C.f 0:5