Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico del Cartagena FC Izar Gorria Fan
442 Tactiek 2 Extremos
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41.8
matig Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Amutio passt de bal zonder na te denken. Orta is nu in balbezit. Orta passt de bal in één keer door. Daar is Nieszczęsny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wojtaszak rent richting de bal. Wojtaszak speelt de bal door. Daar is Alonso Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso Alvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:1

11e minuut.
Wojtaszak speelt de bal door. Alonso Alvarez is nu in balbezit. Alonso Alvarez passt de bal met de wreef. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Isenschmid met een sublieme pass. Wojtaszak probeert naar een medespeler te passen. Golmar probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny schiet op doel. Ganuza bokst de bal weg.

14e minuut.
Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszak passt de bal met de wreef. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. Ganuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Anguas is nu in balbezit. Golmar onderschept slim de pass. Golmar passt de bal in één keer door. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ... Ganuza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Nieszczęsny onderschept slim de pass. Golmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Golmar probeert naar een medespeler te passen. Alonso Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Alvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wojtaszak geeft de bal voor. Daar is Pérez Serer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny schiet op doel. Ganuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:2

30e minuut.
Nieszczęsny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Serer rent richting de bal. Nieszczęsny verovert de bal door een tackle van achteren. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:3

35e minuut.
Golmar geeft een lange en hoge pass. Wojtaszak probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:4

36e minuut.
Pinillos Caro rent richting de bal. Amutio onderschept slim de pass. Amutio met een sublieme pass. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:5

39e minuut.
Inworp. Sanzol Goñi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wojtaszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszak geeft de bal voor. Nieszczęsny springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Orihuela kopt de bal weg. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak geeft de bal voor. Ganuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico del Cartagena FC 75%, Izar Gorria Fan 25%.
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:5

48e minuut.
Cebeiroa rent richting de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang passt de bal zonder na te denken. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:6

49e minuut.
Nieszczęsny verovert de bal door een tackle van achteren. Nieszczęsny speelt de bal door. Wojtaszak rent richting de bal. Klungelig pakt Wojtaszak de bal. Wojtaszak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sanzol Goñi geeft een lange en hoge pass. Nieszczęsny is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojtaszak neemt de hoekschop. Alonso Alvarez maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganuza bokst de bal weg. Daar is Angulo Valderrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:7

58e minuut.
Alonso Alvarez geeft de bal voor. Wojtaszak is nu in balbezit. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ... Ganuza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alonso Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Alvarez geeft een lange en hoge pass. Wojtaszak met een sublieme pass. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wojtaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanzol Goñi rent richting de bal. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny schiet op doel. Ganuza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:8

72e minuut.
Angulo Valderrey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtaszak met de inworp. Sanzol Goñi is nu in balbezit. Sanzol Goñi geeft een hoge lob. Ganuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sanzol Goñi geeft een lange en hoge pass. Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszak geeft een lange en hoge pass. Alonso Alvarez rent richting de bal. Alonso Alvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal rolt over de achterlijn. Blázquez komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Nieszczęsny rent richting de bal. Blázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Blázquez passt de bal in één keer door. Alonso Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Alvarez schiet op doel. Ganuza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:9

87e minuut.
Sanzol Goñi verovert de bal door een tackle van achteren. Orta probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny schiet op doel. Ganuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sanzol Goñi geeft de bal voor. Martínez Cazorla heeft problemen om de bal te vangen. Alonso Alvarez is nu in balbezit. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:10

89e minuut.
Sanzol Goñi is nu in balbezit. Sanzol Goñi geeft een lange en hoge pass. Nieszczęsny springt en kopt de bal. Alonso Alvarez rent richting de bal. Alonso Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico del Cartagena FC 84%, Izar Gorria Fan 16%.
Atletico del Cartagena FC - Izar Gorria Fan 0:10