Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA FC Nereafc
atc 3 Tactiek Táctica 115
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 20
53.5 gemiddelde waardering 60.5
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek onderschept slim de pass. Misiek geeft een hoge lob. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Abbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abbas verovert de bal door een tackle van achteren. Abbas schiet op doel. Stalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Fernández Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Juan geeft de bal voor. Aristimuño is nu in balbezit. Abbas verovert de bal door een tackle van achteren. Abbas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Obledo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ştrulă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aldavert kopt de bal weg. Reina probeert de bal met de borst te controleren. Abbas verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FC - Nereafc 1:0

26e minuut.
Fernández Juan rent richting de bal. Fernández Juan probeert naar een medespeler te passen. Abbas is nu in balbezit. Abbas draait met de bal, schiet en ... Stalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FC - Nereafc 2:0

27e minuut.
Prodan probeert naar een medespeler te passen. Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert passt de bal zonder na te denken. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pasiud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ştrulă. Pasiud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Salah de bal. Pasiud is nu in balbezit. Pasiud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Obledo passt de bal in één keer door. Pasiud rent richting de bal. Ştrulă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasiud raakt geblesseerd tijdens het duel. Udeanu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Espigulé bereikt de bal nog maar net als eerste. Espigulé haalt uit met een fantastische trap. Petrakiev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FC 33%, Nereafc 67%.
BARCELONA FC - Nereafc 2:0

46e minuut.
Cantón komt het veld opgelopen. Dévánszki komt het veld opgelopen. Piller komt het veld opgelopen. Đuričić komt het veld opgelopen. Ślepowron komt het veld opgelopen. Pasiud geeft een hoge lob. Fernández Juan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đuričić. Đuričić krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Obledo passt de bal in één keer door. Cantón rent richting de bal. Cantón passt de bal in één keer door. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cantón probeert naar een medespeler te passen. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah maakt een afschuwelijke overtreding. Salah krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Đuričić is nu in balbezit. Muñoz Pérez speelt de bal door. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić geeft een lange en hoge pass. Espigulé maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Prodan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Syx komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Salah geeft de bal voor. Piller kopt de bal weg. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo haalt uit met een fantastische trap. Petrakiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Piller kopt de bal weg. Daar is Syx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuboată speelt de bal door. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas haalt uit met een fantastische trap. Stalewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Cantón geeft een hoge lob. Espigulé rent richting de bal. Obledo is nu in balbezit. Obledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FC - Nereafc 2:1

73e minuut.
Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić geeft een hoge lob. Salah kopt de bal weg. Cantón rent richting de bal. Cantón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Aldavert rent richting de bal. Aristimuño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldavert raakt geblesseerd tijdens het duel. Santiago zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abbas krijgt zijn hoofd ertegen. Stalewski bokst de bal weg. Dévánszki geeft de bal voor. Syx rent richting de bal. Syx geeft de bal voor. Espigulé rent richting de bal. Espigulé geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Đuričić is nu in balbezit. Đuričić geeft een lange en hoge pass. Pasiud rent richting de bal. Pasiud schiet op doel. Petrakiev bokst de bal weg. Klungelig pakt Obledo de bal. Obledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARCELONA FC - Nereafc 2:2

90e minuut.
Cantón met een sublieme pass. Obledo controleert de bal met de borst. Obledo passt de bal met de wreef. Pasiud rent richting de bal. Pasiud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FC 52%, Nereafc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCELONA FC - Nereafc 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

104e minuut.
Đuričić passt de bal met de wreef. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud rent richting de bal. Pasiud draait met de bal, schiet en ... Petrakiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FC - Nereafc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FC 50%, Nereafc 50%.
BARCELONA FC - Nereafc 2:3

113e minuut.
Aldavert passt de bal zonder na te denken. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Piller moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Piller schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

117e minuut.
Salah probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez passt de bal in één keer door. Daar is Abbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbas draait met de bal, schiet en ... Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FC 43%, Nereafc 57%.
BARCELONA FC - Nereafc 2:3