Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Gonzalo CF Rodejet FC
Normal Tactiek 4-4-2
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 63
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 62.4
matig Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk passt de bal met de wreef. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Rodríguez Durán trapt de bal weg. Armengol kopt de bal weg. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:1

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Amantegui de bal onder controle te krijgen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão is nu in balbezit. Marcão schiet op doel. Rodríguez Durán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:2

6e minuut.
Rodríguez Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Durán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fulczyk geeft een hoge lob. Rodríguez Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Marcão rent richting de bal. Marcão haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:3

9e minuut.
Carmona speelt de bal door. Armengol met een sublieme pass. Klungelig pakt Nuri de bal. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft een hoge lob. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:4

13e minuut.
Nuri rent richting de bal. Nuri passt de bal in één keer door. Marcão is nu in balbezit. Marcão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:5

14e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Marcão rent richting de bal. Marcão haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:6

15e minuut.
Machado met een sublieme pass. Corominas Telechea is nu in balbezit. Corominas Telechea passt de bal zonder na te denken. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:7

17e minuut.
Marcão kopt de bal weg. Nuri rent richting de bal. Ezquerra rent richting de bal. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Fulczyk passt de bal met de wreef. Marcão heeft problemen om de bal te vangen. Marcão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nuri de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Marcão is nu in balbezit. Marcão draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Durán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:8

20e minuut.
Orife speelt de bal door. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Marcão rent richting de bal. Marcão haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Marcão schiet op doel. López Sáiz probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met een snelle inworp. Fulczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rodríguez Durán trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met de inworp. Fulczyk geeft een hoge lob. Nuri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:9

27e minuut.
Armengol rent richting de bal. Armengol geeft een hoge lob. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:10

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met de inworp. Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Marcão springt en kopt de bal. Rodríguez Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:11

29e minuut.
Machado heeft problemen om de bal te vangen. Orife met een sublieme pass. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:12

31e minuut.
Machado probeert naar een medespeler te passen. Orife heeft problemen om de bal te vangen. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Rodríguez Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gray kopt de bal weg. Fulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk met een sublieme pass. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:13

33e minuut.
Nuri met een sublieme pass. Armengol rent richting de bal. Armengol met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:14

35e minuut.
Fulczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Armengol de bal. Armengol speelt de bal door. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:15

36e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcão is nu in balbezit. Marcão probeert naar een medespeler te passen. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:16

40e minuut.
Murado kan de bal niet met de borst controleren. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal met de wreef. Marcão rent richting de bal. Marcão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Durán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:17

41e minuut.
Armengol speelt de bal door. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk passt de bal met de wreef. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Corominas Telechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marcão de bal. Marcão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:18

44e minuut.
Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een lange en hoge pass. Nuri kopt de bal weg. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Armengol met een sublieme pass. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri speelt de bal door. Marcão is nu in balbezit. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gonzalo CF 92%, Rodejet FC 8%.
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:19

46e minuut.
Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Nuri rent richting de bal. Nuri passt de bal zonder na te denken. Armengol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengol geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:20

47e minuut.
Orife probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:21

48e minuut.
Carmona geeft een hoge lob. Nuri kopt de bal weg. López Sáiz rent richting de bal. Marcão onderschept slim de pass. Marcão schiet op doel. Rodríguez Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Amantegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:22

51e minuut.
Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi geeft een lange en hoge pass. Nuri kopt de bal weg. Marcão is nu in balbezit. Marcão draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Durán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:23

51e minuut.
Orife met een sublieme pass. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:24

54e minuut.
Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk passt de bal met de wreef. Armengol geeft een hoge lob. Marcão is nu in balbezit. Marcão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:25

54e minuut.
Machado speelt de bal door. Daar is Orife, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri onderschept slim de pass. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:26

57e minuut.
Fulczyk geeft een hoge lob. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Louzao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Durán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cassidy kopt de bal weg. Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft een lange en hoge pass. Marcão krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:27

58e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Marcão rent richting de bal. Nuri is nu in balbezit. Marcão is nu in balbezit. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ezquerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk onderschept slim de pass. Fulczyk passt de bal met de wreef. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Durán bokst de bal weg. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:28

66e minuut.
Rodríguez Durán trapt de bal weg. Carmona kopt de bal weg. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão schiet op doel. Rodríguez Durán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:29

68e minuut.
Armengol passt de bal in één keer door. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk passt de bal in één keer door. Marcão rent richting de bal. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:30

70e minuut.
Puente heeft problemen om de bal te vangen. Armengol rent richting de bal. Armengol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nuri de bal. Nuri schiet op doel. Rodríguez Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:31

72e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amantegui de bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Armengol neemt de hoekschop. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Roldán geeft een hoge lob. Gray speelt de bal door. Nuri rent richting de bal. Marcão is nu in balbezit. Marcão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:32

75e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Armengol passt de bal met de wreef. Gray probeert naar een medespeler te passen. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Marcão is nu in balbezit. Marcão draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:33

80e minuut.
Puente geeft de bal voor. Daar is López Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:34

81e minuut.
Marcão onderschept slim de pass. Marcão passt de bal zonder na te denken. Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Carmona geeft een hoge lob. Nuri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:35

83e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk passt de bal zonder na te denken. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodríguez Durán bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Durán met een sublieme pass. Fulczyk kopt de bal weg. Nuri kan de bal niet met de borst controleren. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Louzao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:36

85e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Fulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk passt de bal in één keer door. Marcão is nu in balbezit. Marcão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:37

86e minuut.
Guadalupi geeft een lange en hoge pass. Carmona geeft de bal voor. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. Rodríguez Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:38

88e minuut.
Nuri probeert naar een medespeler te passen. Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft een hoge lob. Marcão is nu in balbezit. Marcão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Carmona met een snelle inworp. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Marcão is nu in balbezit. Marcão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gonzalo CF 90%, Rodejet FC 10%.
Real Gonzalo CF - Rodejet FC 0:38