Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ILLUNBE Loros Compton
DOBLE TRES Tactiek LCD
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 15
57.5 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal met de wreef. de Lima rent richting de bal. de Lima haalt uit met een fantastische trap. Fagoaga Agirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 0:1

9e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Pérez de Lanzábal onderschept slim de pass. Šupe begaat een overtreding. Šupe krijgt een gele kaart. Pérez de Lanzábal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mouton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lagemann maakt een snoekduik en kopt de bal. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
García Yanes kopt de bal weg. Šupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann verovert de bal door een tackle van achteren. Lagemann draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ILLUNBE - Loros Compton 1:1

13e minuut.
Beltrán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baumgartner rent richting de bal. Mouton is nu in balbezit. Mouton geeft een lange en hoge pass. Lagemann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Măgureanu rent richting de bal. Rico Soto onderschept slim de pass. Malicki speelt de bal door. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Fagoaga Agirre met een sublieme pass. Baumgartner kopt de bal weg. de Lima rent richting de bal. de Lima haalt uit met een fantastische trap. Fagoaga Agirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 1:2

30e minuut.
Regueiro passt de bal in één keer door. Daar is de Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinisalo probeert naar een medespeler te passen. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima schiet op doel. Fagoaga Agirre bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Chubukova verovert de bal door een tackle van achteren. Chubukova geeft een lange en hoge pass. de Lima rent richting de bal. de Lima schiet op doel. Fagoaga Agirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 1:3

41e minuut.
Măgureanu geeft een lange en hoge pass. Malicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rico Soto de bal. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sinisalo heeft problemen om de bal te vangen. de Lima rent richting de bal. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 1:4

44e minuut.
Voinescu geeft een lange en hoge pass. Condeescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chubukova rent richting de bal. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima draait met de bal, schiet en ... Fagoaga Agirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 50%, Loros Compton 50%.
ILLUNBE - Loros Compton 1:4

46e minuut.
Tortolero komt het veld opgelopen. Tomeljak komt het veld opgelopen. Batazzi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chubukova kopt de bal weg. Condeescu rent richting de bal. Tomeljak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomeljak krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal in één keer door. Tortolero rent richting de bal. Tortolero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 1:5

61e minuut.
Masciarelli passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Tortolero. Goede buitenspelval van de verdediging. Beltrán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. García Yanes rent richting de bal. García Yanes haalt uit met een fantastische trap. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sinisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinisalo passt de bal zonder na te denken. Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton geeft een hoge lob. Lagemann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 2:5

66e minuut.
Mouton rent richting de bal. Batazzi rent richting de bal. Batazzi geeft een lange en hoge pass. Mouton geeft een lange en hoge pass. Pérez de Lanzábal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lagemann stond buitenspel. Pistocchi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Pistocchi de bal. Lobeiras Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobeiras Sánchez geeft een lange en hoge pass. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 3:5

80e minuut.
Mouton passt de bal zonder na te denken. Condeescu rent richting de bal. Condeescu geeft de bal voor. Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeljak haalt uit met een fantastische trap. Fagoaga Agirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batazzi met een snelle inworp. Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeljak draait met de bal, schiet en ... Fagoaga Agirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Loros Compton 3:6

89e minuut.
Condeescu geeft de bal voor. Inworp. Tomeljak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pistocchi is nu in balbezit. Pistocchi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 47%, Loros Compton 53%.
ILLUNBE - Loros Compton 3:6