Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozatron Games Deabru Gorriak
Hitmontop Tactiek Samson
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.6 gemiddelde waardering 55.8
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Alderweireld probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc passt de bal in één keer door. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld geeft de bal voor. Trybulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bereza is nu in balbezit. Daley onderschept slim de pass. Daley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Deabru Gorriak 0:1

11e minuut.
Paleka geeft de bal voor. Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski speelt de bal door. Stanivuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanivuković schiet op doel. Gerónimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:1

16e minuut.
Mihliuc passt de bal in één keer door. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft de bal voor. Guitart bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:2

22e minuut.
Mihliuc speelt de bal door. Tihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihor passt de bal met de wreef. Guitart rent richting de bal. Guitart haalt uit met een fantastische trap. Trybulski bokst de bal weg.

27e minuut.
Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc met een sublieme pass. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc passt de bal in één keer door. Tihor probeert naar een medespeler te passen. Guitart rent richting de bal. Guitart schiet op doel. Trybulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bereza geeft een lange en hoge pass. Mihliuc kopt de bal weg. Tihor geeft de bal voor. Daley springt en kopt de bal. Guitart kopt de bal weg. Trybulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mihliuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Bereza de bal. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Tihor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha passt de bal met de wreef. Guitart rent richting de bal. Guitart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld passt de bal zonder na te denken. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ... Bereza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 77%, Deabru Gorriak 23%.
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:3

46e minuut.
Ducros komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Chełchowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Loukakos de bal. Pereszlucha speelt de bal door. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:4

58e minuut.
Tihor onderschept slim de pass. Tihor probeert naar een medespeler te passen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ... Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:5

60e minuut.
Bohár passt de bal in één keer door. Alderweireld probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel. Bereza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trybulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Chełchowski speelt de bal door. Loukakos rent richting de bal. Loukakos geeft een lange en hoge pass. Henny is nu in balbezit. Henny draait met de bal, schiet en ... Gerónimo bokst de bal weg.

63e minuut.
Allen onderschept slim de pass. Allen geeft een hoge lob. Guitart kopt de bal weg. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kaplon geeft de bal voor. Tihor geeft een hoge lob. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel. Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:6

67e minuut.
Kaplon geeft een lange en hoge pass. Machulski kopt de bal weg. Tihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihor geeft een hoge lob. Guitart krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Guitart bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitart schiet op doel. Bereza probeert de bal aan de voet te houden. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pereszlucha passt de bal zonder na te denken. Mihliuc is nu in balbezit. Tihor met een sublieme pass. Guitart is nu in balbezit. Guitart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Tihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihor passt de bal met de wreef. Guitart is nu in balbezit. Guitart schiet op doel. Trybulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trybulski speelt de bal door. Mihliuc kopt de bal weg. Tihor rent richting de bal. Tihor geeft een hoge lob. Daley maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Niedźwiedzki is nu in balbezit. Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 74%, Deabru Gorriak 26%.
Bozatron Games - Deabru Gorriak 1:6