Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos F.C.Rohan
5 lat-arriba Tactiek 2022-01
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega met een sublieme pass. Doblas Santana geeft een lange en hoge pass. Serrano Ramos rent richting de bal. Serrano Ramos haalt uit met een fantastische trap. Atalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - F.C.Rohan 0:1

7e minuut.
Ingesson met een sublieme pass. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Labuda rent richting de bal. Labuda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
caraculos - F.C.Rohan 1:1

19e minuut.
Yenikonak verovert de bal door een tackle van achteren. Yenikonak passt de bal in één keer door. Del Valle is nu in balbezit. Labuda is nu in balbezit. Labuda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chorão geeft de bal voor. Matuszyński rent richting de bal. Japinha verovert de bal door een tackle van achteren. Japinha geeft de bal voor. Labuda maakt een snoekduik en kopt de bal. Goñi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Del Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labuda is nu in balbezit. Labuda passt de bal met de wreef. Japinha is nu in balbezit. Japinha haalt uit met een fantastische trap. Goñi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 44%, F.C.Rohan 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caraculos - F.C.Rohan 1:1

47e minuut.
Huszcza geeft een hoge lob. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha verovert de bal door een tackle van achteren. Japinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - F.C.Rohan 2:1

49e minuut.
Geeter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raudona komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Del Valle passt de bal zonder na te denken. Dalli Cardillo rent richting de bal. Dalli Cardillo passt de bal met de wreef. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - F.C.Rohan 3:1

63e minuut.
Buzea passt de bal met de wreef. Dalli Cardillo rent richting de bal. Dalli Cardillo probeert naar een medespeler te passen. Japinha is nu in balbezit. Japinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duménigo komt het veld opgelopen. Rózga komt het veld opgelopen. Kupčík komt het veld opgelopen. Toderaş komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Silva is nu in balbezit. Ettayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayeb geeft de bal voor. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - F.C.Rohan 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 37%, F.C.Rohan 63%.
caraculos - F.C.Rohan 4:1