Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PiacenzaCF Las Majadas FC
Extrema Tactiek UnderStars
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
56.3 gemiddelde waardering 59.2
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Barrero Barrero speelt de bal door. Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira speelt de bal door. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cenamor kan de bal niet met de borst controleren. Barrero Barrero geeft een lange en hoge pass. Sánchez Morgado probeert naar een medespeler te passen. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Narváez geeft de bal voor. Land kopt de bal weg. Cenamor heeft problemen om de bal te vangen. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ribeira is nu in balbezit. Brännström begaat een overtreding. Ribeira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrero Barrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sánchez Morgado kopt de bal weg. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro schiet op doel. Zaldivar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nebrada rent richting de bal. Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Luzardo passt de bal met de wreef. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado haalt uit met een fantastische trap. Zaldivar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
García Almendros rent richting de bal. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lumbreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumbreras haalt uit met een fantastische trap. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ribeira is nu in balbezit. Ribeira passt de bal met de wreef. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro draait met de bal, schiet en ... Zaldivar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - Las Majadas FC 0:1

32e minuut.
Ribeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrero Barrero is nu in balbezit. Barrero Barrero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ezquerro de bal. Ezquerro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Luzuriaga rent richting de bal. Lumbreras is nu in balbezit. Lumbreras schiet op doel. Madera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Land rent richting de bal. Land passt de bal in één keer door. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga schiet op doel. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PiacenzaCF - Las Majadas FC 1:1

38e minuut.
Nebrada probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal met de wreef. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga schiet op doel. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - Las Majadas FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiacenzaCF 52%, Las Majadas FC 48%.
PiacenzaCF - Las Majadas FC 2:1

55e minuut.
Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro passt de bal met de wreef. Ribeira geeft de bal voor. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brännström geeft een lange en hoge pass. Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira met een sublieme pass. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado schiet op doel. Zaldivar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Daar is Cenamor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzardo geeft een hoge lob. Sánchez Morgado rent richting de bal. Sánchez Morgado schiet op doel. Zaldivar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Land geeft een hoge lob. Ocampo kopt de bal weg. García Almendros probeert de bal met de borst te controleren. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - Las Majadas FC 3:1

68e minuut.
Cenamor geeft de bal voor. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezquerro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Morgado legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Zaldivar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro draait met de bal, schiet en ... Zaldivar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Luzardo onderschept slim de pass. Luzardo geeft de bal voor. Daar is Siria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado haalt uit met een fantastische trap. Zaldivar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - Las Majadas FC 3:2

82e minuut.
Barrero Barrero is nu in balbezit. Barrero Barrero passt de bal in één keer door. Daar is Ribeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeira geeft de bal voor. Ezquerro springt en kopt de bal. Zaldivar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiacenzaCF 50%, Las Majadas FC 50%.
PiacenzaCF - Las Majadas FC 3:2