Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monster_of_the_id F.C.Mataor
principal Tactiek ZEN-OH
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48 gemiddelde waardering 67.7
good Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Androver onderschept slim de pass. Androver geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ilis de bal. Ilis haalt uit met een fantastische trap. Jeziorny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:1

4e minuut.
Baltanov met een sublieme pass. DeRosario rent richting de bal. DeRosario passt de bal met de wreef. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prusinowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Jeziorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski met een sublieme pass. Mirilovič speelt de bal door. Baltanov rent richting de bal. Baltanov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zakariar met een sublieme pass. Baltanov met een sublieme pass. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Ilis maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeziorny bokst de bal weg.

14e minuut.
Amolador geeft de bal voor. Osmochescu geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Jeziorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:2

19e minuut.
Prusinowski met een sublieme pass. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maurillo zijn tegenspeler op de grond. Maurillo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Baltanov rent richting de bal. Baltanov met een sublieme pass. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:3

24e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Baltanov met een sublieme pass. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis schiet op doel. Jeziorny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:4

24e minuut.
Bayón passt de bal met de wreef. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sánchez Rodríguez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis geeft een hoge lob. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Jeziorny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:5

41e minuut.
DeRosario geeft een hoge lob. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Ilis rent richting de bal. Ilis schiet op doel. Jeziorny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:6

43e minuut.
Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador geeft een hoge lob. Prusinowski geeft een lange en hoge pass. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu met een sublieme pass. DeRosario probeert naar een medespeler te passen. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 76%, F.C.Mataor 24%.
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:6

56e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov onderschept slim de pass. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Sánchez Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mirilovič passt de bal in één keer door. Ilis rent richting de bal. Lansbury tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ilis kan niet meer verder spelen. De Mitri komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Baltanov passt de bal met de wreef. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Baltanov speelt de bal door. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador rent richting de bal. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Amolador geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert De Mitri de bal onder controle te krijgen. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Amolador passt de bal zonder na te denken. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 70%, F.C.Mataor 30%.
monster_of_the_id - F.C.Mataor 0:7