Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la doña Toletum Imperialis
jusep Tactiek Braña11mod
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Lippelt probeert naar een medespeler te passen. Fernández Compan is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Oskay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Fernández Compan rent richting de bal. Varga met een sublieme pass. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora is nu in balbezit. Besora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Tejera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camal begaat een overtreding. Tejera raakt geblesseerd tijdens het duel. Lippelt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Curtean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan onderschept slim de pass. Oskay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salas probeert de bal met de borst te controleren. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salas. Nikisz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nikisz kan niet meer verder spelen. Lencsés komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Tejera is nu in balbezit. Tejera passt de bal in één keer door. Fernández Compan rent richting de bal. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Oskay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la doña - Toletum Imperialis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la doña 58%, Toletum Imperialis 42%.
la doña - Toletum Imperialis 0:1

78e minuut.
Buia geeft een hoge lob. Camal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejera. Tejera krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Nogués de bal. Nogués probeert naar een medespeler te passen. Tilápia probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la doña 61%, Toletum Imperialis 39%.
la doña - Toletum Imperialis 0:1