Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Multipla ESPARTA C.F.
Zeman 2.0 Tactiek sin extremitos
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
53 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Negreiros geeft een hoge lob. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Castello. Del Castello krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Anziani geeft een lange en hoge pass. Negreiros kopt de bal weg. Mora rent richting de bal. Anziani onderschept slim de pass. Anziani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chiabai rent richting de bal. López Martín verovert de bal door een tackle van achteren. López Martín geeft de bal voor. Pesquera rent richting de bal. Pesquera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Uribarri is nu in balbezit. Niezbędny onderschept slim de pass. Negreiros is nu in balbezit. Jaansen onderschept slim de pass. Jaansen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mora geeft de bal voor. Del Castello kopt de bal weg. Ses geeft de bal voor. Niezbędny is nu in balbezit. Niezbędny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Muñoz met een harde bal richting middenveld. Gómez Puente kopt de bal weg. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe schiet op doel. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Chiabai met een sublieme pass. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen speelt de bal door. Niezbędny is nu in balbezit. Niezbędny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 1:0

39e minuut.
Gómez Puente geeft de bal voor. Chiabai is nu in balbezit. Chiabai geeft een lange en hoge pass. Anziani is nu in balbezit. Anziani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda speelt de bal door. Pesquera rent richting de bal. Pesquera draait met de bal, schiet en ... Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 60%, ESPARTA C.F. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 1:1

46e minuut.
Chiabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiabai geeft de bal voor. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen schiet op doel. Lawrie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 2:1

50e minuut.
Curatolo onderschept slim de pass. Curatolo geeft de bal voor. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen haalt uit met een fantastische trap. Lawrie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 3:1

51e minuut.
Collins komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda passt de bal met de wreef. Pesquera rent richting de bal. Pesquera schiet op doel. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 3:2

63e minuut.
Castañeda passt de bal met de wreef. Pesquera rent richting de bal. Pesquera passt de bal met de wreef. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Curatolo onderschept slim de pass. López Martín onderschept slim de pass. López Martín geeft de bal voor. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 3:3

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alui-Gheorghe stond buitenspel. Rêgo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Curatolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 3:4

76e minuut.
López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín passt de bal zonder na te denken. García Borau rent richting de bal. García Borau haalt uit met een fantastische trap. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 3:5

78e minuut.
Lombardo met een sublieme pass. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castañeda krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Chiabai passt de bal in één keer door. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Puente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez Puente krijgt een gele kaart. Rêgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabuľa komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Santana Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Santana Ponce passt de bal in één keer door. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe schiet op doel. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Curatolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesquera rent richting de bal. Pesquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 3:6

85e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een hoge lob. Alui-Gheorghe heeft problemen om de bal te vangen. Pesquera rent richting de bal. Pesquera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 59%, ESPARTA C.F. 41%.
Deportivo Multipla - ESPARTA C.F. 3:6