Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andaluces Fc Real Oviedo
iji Tactiek 1926-3
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 70.5
very good Schieten incredible
solid Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Pasquali speelt de bal door. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz met een sublieme pass. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Ferretti probeert naar een medespeler te passen. Eller rent richting de bal. Eller geeft de bal voor. Bernaus rent richting de bal. Bernaus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Eller met een sublieme pass. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrete maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carrete naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Prevosti met een sublieme pass. Simonyi rent richting de bal. Simonyi geeft de bal voor. Bernaus rent richting de bal. Bernaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Real Oviedo 1:0

14e minuut.
Pasquali geeft de bal voor. Bruzdewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ahlburg de bal. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ivars is nu in balbezit. Ivars passt de bal in één keer door. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel. Skakanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev is nu in balbezit. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andaluces Fc - Real Oviedo 1:1

24e minuut.
Mélykúti probeert de bal met de borst te controleren. Ahlburg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mélykúti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasquali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gachev kopt de bal weg. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Prevosti heeft problemen om de bal te vangen. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez probeert naar een medespeler te passen. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Simonyi rent richting de bal. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti speelt de bal door. Skakanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 62%, Real Oviedo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andaluces Fc - Real Oviedo 1:1

48e minuut.
Cossa onderschept slim de pass. Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Guchtenaere geeft een hoge lob. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Skakanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jańczak. Borrero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gachev rent richting de bal. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel. Skakanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petronacci komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Covaci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boroi. Covaci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferretti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Covaci is nu in balbezit. Covaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petronacci met een snelle inworp. Pasquali geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bernaus rent richting de bal. Guchtenaere verovert de bal door een tackle van achteren. Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ivars bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivars passt de bal in één keer door. Pasquali speelt de bal door. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bruzdewicz kopt de bal weg. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ivars de bal. Bernaus is nu in balbezit. Bernaus schiet op doel. Stendal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ferretti met een sublieme pass. Eller rent richting de bal. Eller probeert naar een medespeler te passen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci draait met de bal, schiet en ... Stendal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingiari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mélykúti raakt geblesseerd tijdens het duel. Mélykúti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Skakanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Real Oviedo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 59%, Real Oviedo 41%.
Andaluces Fc - Real Oviedo 1:2