Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaique FC La Foca 00 Potola
Normal Tactiek Labiblia
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kınay rent richting de bal. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Dianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Halada haalt uit met een fantastische trap. Shevley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Guarici de bal. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov passt de bal met de wreef. Halada rent richting de bal. Halada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Treviño is nu in balbezit. Wohlfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Halada haalt uit met een fantastische trap. Shevley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - La Foca 00 Potola 0:1

8e minuut.
Pálffy met de inworp. Tursumović rent richting de bal. Kınay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kınay krijgt een gele kaart. Tursumović raakt geblesseerd tijdens het duel. Pálffy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Guarici de bal. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Tošović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tošović passt de bal in één keer door. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Halada rent richting de bal. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. Shevley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - La Foca 00 Potola 0:2

22e minuut.
Tursumović passt de bal met de wreef. Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović speelt de bal door. Halada is nu in balbezit. Halada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Inworp. Gornakov met een snelle inworp. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dianesi de bal. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada schiet op doel. Shevley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dianesi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - La Foca 00 Potola 0:3

25e minuut.
Tošović met een sublieme pass. Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Treviño de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Peštek met een sublieme pass. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay begaat een overtreding. Kınay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 57%, La Foca 00 Potola 43%.
Jaique FC - La Foca 00 Potola 0:3

46e minuut.
Kozicz geeft een hoge lob. Peštek controleert de bal met de borst. Peštek verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Gornakov passt de bal in één keer door. Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović passt de bal zonder na te denken. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ... Shevley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Halada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prespaliauskas. Halada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pálffy met een snel genomen vrije trap. Halada maakt een snoekduik en kopt de bal. Shevley bokst de bal weg.

60e minuut.
Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović speelt de bal door. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shevley met een harde bal richting middenveld. Gornakov kopt de bal weg. Prespaliauskas kan de bal niet met de borst controleren. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dianesi onderschept slim de pass. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov passt de bal zonder na te denken. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović haalt uit met een fantastische trap. Shevley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Guarici de bal. Pálffy probeert naar een medespeler te passen. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Dianesi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tošović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov speelt de bal door. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović draait met de bal, schiet en ... Shevley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - La Foca 00 Potola 0:4

81e minuut.
Barzola is nu in balbezit. Pálffy onderschept slim de pass. Pálffy speelt de bal door. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ... Shevley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - La Foca 00 Potola 0:5

87e minuut.
Pálffy passt de bal zonder na te denken. Halada rent richting de bal. Halada passt de bal zonder na te denken. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 80%, La Foca 00 Potola 20%.
Jaique FC - La Foca 00 Potola 0:5