Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala Junta el 99
532 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Delijewski speelt de bal door. Altrichter rent richting de bal. Altrichter passt de bal zonder na te denken. Padavona geeft de bal voor. Raymonda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Möller verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis is nu in balbezit. Möller verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel onderschept slim de pass. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ... Rogozneanu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barrios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araqelyan kopt de bal weg. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap. Rogozneanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gabrillargues speelt de bal door. Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski passt de bal zonder na te denken. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Altrichter passt de bal met de wreef. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Padavona met een sublieme pass. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Zgembić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - el 99 0:1

37e minuut.
Zgembić trapt de bal weg. Daar is Altrichter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel schiet op doel. Rogozneanu bokst de bal weg.

40e minuut.
Padavona passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca speelt de bal door. Raymonda rent richting de bal. Raymonda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 53%, el 99 47%.
Mala Junta - el 99 0:1

58e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan onderschept slim de pass. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap. Rogozneanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mala Junta - el 99 1:1

74e minuut.
Padavona onderschept slim de pass. Padavona met een sublieme pass. Altrichter met een sublieme pass. Raymonda is nu in balbezit. Raymonda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Padavona met een sublieme pass. Altrichter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lewis met een sublieme pass. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moll geeft de bal voor. Inworp. Barrios met de inworp. Belka geeft een hoge lob. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Rogozneanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - el 99 2:1

88e minuut.
Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel passt de bal in één keer door. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - el 99 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 41%, el 99 59%.
Mala Junta - el 99 3:1