Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bioshock FC AC OLYMPIC
Tactica N°1 Tactiek a ver lucas?
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Hejdo heeft problemen om de bal te vangen. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi probeert naar een medespeler te passen. Hajducki geeft de bal voor. Hereñu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een hoge lob. Hajducki geeft een hoge lob. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grimi is nu in balbezit. Grimi draait met de bal, schiet en ... Stoffelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:1

10e minuut.
Hereñu is nu in balbezit. Županski begaat een overtreding. Hereñu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schusterman met een snel genomen vrije trap. Hereñu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:2

12e minuut.
Grimi verovert de bal door een tackle van achteren. Grimi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hajducki de bal. Hajducki geeft de bal voor. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen. Stoffelen bokst de bal weg. Grimi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:3

16e minuut.
Impallomeni onderschept slim de pass. Županski is nu in balbezit. Desábato verovert de bal door een tackle van achteren. Desábato geeft een lange en hoge pass. Hereñu rent richting de bal. Stoffelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:4

18e minuut.
Schusterman geeft een hoge lob. Županski bereikt de bal nog maar net als eerste. Županski geeft een lange en hoge pass. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ... Klotz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Hajducki passt de bal zonder na te denken. Grimi is nu in balbezit. Hereñu is nu in balbezit. Hereñu haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi draait met de bal, schiet en ... Stoffelen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:5

27e minuut.
Hajducki speelt de bal door. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu is nu in balbezit. Hereñu haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:6

32e minuut.
Pastoriza geeft een hoge lob. Hereñu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furtado rent richting de bal. Grimi onderschept slim de pass. Grimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stoffelen trapt de bal weg. Padureanu speelt de bal door. Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Hereñu springt en kopt de bal. Stoffelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:7

34e minuut.
Hajducki is nu in balbezit. Hajducki passt de bal in één keer door. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:8

36e minuut.
Furtado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajducki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padureanu is nu in balbezit. Padureanu geeft de bal voor. Stoffelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajducki neemt de hoekschop. Hereñu maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoffelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Duisić met een snelle inworp. Sironi met een sublieme pass. Grimi is nu in balbezit. Grimi haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 59%, AC OLYMPIC 41%.
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:9

47e minuut.
Grimi is nu in balbezit. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi is nu in balbezit. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grimi is nu in balbezit. Grimi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Duisić met de inworp. Padureanu speelt de bal door. Grimi rent richting de bal. Grimi haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:10

53e minuut.
Hajducki is nu in balbezit. Hajducki passt de bal in één keer door. Grimi rent richting de bal. Hereñu is nu in balbezit. Hereñu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tejedor speelt de bal door. Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejdo passt de bal in één keer door. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Impallomeni met de inworp. Schusterman speelt de bal door. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Impallomeni met een snelle inworp. Schusterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schusterman geeft een lange en hoge pass. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft een hoge lob. Daar is Grimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Olszanecki probeert naar een medespeler te passen. Duisić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padureanu. Padureanu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Klotz trapt de bal weg van het doel. Padureanu kopt de bal weg. Grimi is nu in balbezit. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu draait met de bal, schiet en ... Stoffelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grimi rent richting de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:11

80e minuut.
Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Hajducki geeft een hoge lob. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu draait met de bal, schiet en ... Stoffelen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:12

90e minuut.
Duisić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejdo met een sublieme pass. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klotz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 66%, AC OLYMPIC 34%.
Bioshock FC - AC OLYMPIC 0:12