Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sosias mardelvelez
Grijalbo Tactiek 2rct
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten zeer goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


14e minuut.
Klungelig pakt Ursprung de bal. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba passt de bal met de wreef. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dell`Aquila passt de bal met de wreef. Xiba rent richting de bal. Avram rent richting de bal. Xiba rent richting de bal. Xiba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Xiba rent richting de bal. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esca de bal onder controle te krijgen. Avram is nu in balbezit. Avram schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - mardelvelez 0:1

26e minuut.
Avram speelt de bal door. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Bródka met een sublieme pass. Klungelig pakt Avram de bal. Avram draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tokatçı rent richting de bal. Tokatçı geeft de bal voor. Daar is Bonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiba is nu in balbezit. Xiba schiet op doel. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tokatçı met een sublieme pass. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet geeft de bal voor. Dell`Aquila geeft een hoge lob. Avram springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatçı onderschept slim de pass. Xiba rent richting de bal. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - mardelvelez 0:2

33e minuut.
Avram is nu in balbezit. Simsoński verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dell`Aquila zijn tegenspeler op de grond. Dell`Aquila krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dell`Aquila passt de bal met de wreef. Bródka is nu in balbezit. Bonnet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bródka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Avram neemt zijn aanloop. Türkü bokst de bal weg.

37e minuut.
Dell`Aquila is nu in balbezit. Dell`Aquila geeft de bal voor. Ursprung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Simsoński rent richting de bal. Mirga speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnaud neemt de hoekschop. Simsoński heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 73%, mardelvelez 27%.
La Sosias - mardelvelez 0:2

48e minuut.
Dell`Aquila met een sublieme pass. Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık passt de bal met de wreef. Hadler geeft een lange en hoge pass. Avram maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dell`Aquila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Aquila geeft de bal voor. Klungelig pakt Ursprung de bal. Xiba is nu in balbezit. Xiba schiet op doel. Türkü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Bródka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bródka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Esca is nu in balbezit. Esca passt de bal in één keer door. Daar is Bonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avram is nu in balbezit. Avram schiet op doel. Türkü bokst de bal weg.

67e minuut.
Esca heeft problemen om de bal te vangen. Avram rent richting de bal. Esca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esca krijgt een gele kaart. Avram is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avram legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - mardelvelez 0:3

70e minuut.
Škorc is nu in balbezit. Dell`Aquila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škorc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwiecień komt het veld opgelopen. Serek komt het veld opgelopen. Ayestas komt het veld opgelopen. Carreño Santos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Soete rent richting de bal. Soete geeft een hoge lob. Daar is Carreño Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestas rent richting de bal. Ayestas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Kwiecień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiecień passt de bal met de wreef. Garkusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garkusha geeft een lange en hoge pass. Urushadze heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - mardelvelez 1:3

75e minuut.
Rzeszutek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tokatçı probeert de bal aan de voet te houden. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień speelt de bal door. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze haalt uit met een fantastische trap. Guercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bonnaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferda is nu in balbezit. Mirga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda verovert de bal door een tackle van achteren. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Guercini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pogončev de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magrino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 61%, mardelvelez 39%.
La Sosias - mardelvelez 1:3