Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La2016 Targaryen Club
451 Tactiek Hay Equipo
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 57.2
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Inworp. Pietrucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borlée geeft een lange en hoge pass. Sojka rent richting de bal. Sojka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wheeler verovert de bal door een tackle van achteren. Wheeler geeft een lange en hoge pass. Junco kopt de bal weg. Pasin is nu in balbezit. Pasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gwóźdź geeft een hoge lob. Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin rent richting de bal. Pasin draait met de bal, schiet en ... Niell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Targaryen Club 0:1

14e minuut.
Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha passt de bal met de wreef. Borlée probeert naar een medespeler te passen. Pasin rent richting de bal. Pasin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pasin haalt uit met een fantastische trap. Mazzei probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pietrucha zal de hoekschop nemen. Pasin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pasin passt de bal met de wreef. Pietrucha rent richting de bal. Pietrucha passt de bal zonder na te denken. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Targaryen Club 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Dilhan de bal. Dilhan geeft een hoge lob. Daar is Mazzei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Borlée rent richting de bal. Borlée geeft de bal voor. Mazzei controleert de bal met de borst. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Borlée probeert de bal aan de voet te houden. Pietrucha is nu in balbezit. Pietrucha passt de bal in één keer door. Pasin is nu in balbezit. Pasin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 77%, Targaryen Club 23%.
La2016 - Targaryen Club 0:2

47e minuut.
Sojka geeft een hoge lob. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha passt de bal met de wreef. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin schiet op doel. Niell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pietrucha rent richting de bal. Pietrucha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sojka geeft een hoge lob. Pasin krijgt zijn hoofd ertegen. Niell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sojka met een snelle inworp. Borlée geeft de bal voor. Pasin rent richting de bal. Pasin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Woffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Woffe geeft een hoge lob. Pietrucha probeert de bal aan de voet te houden. Pietrucha geeft de bal voor. Pasin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dilhan passt de bal in één keer door. Glaza geeft een lange en hoge pass. Wheeler heeft problemen om de bal te vangen. Pasin rent richting de bal. Pasin schiet op doel. Niell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Quartino rent richting de bal. Pelletieri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borlée. Borlée krijgt een gele kaart. Caraglio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matilla komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pietrucha met een sublieme pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka met een sublieme pass. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wheeler kopt de bal weg. Sojka kan de bal niet met de borst controleren. Sojka probeert naar een medespeler te passen. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Genta passt de bal zonder na te denken. Wincort is nu in balbezit. Borlée verovert de bal door een tackle van achteren. Borlée passt de bal zonder na te denken. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sojka zal de hoekschop nemen. Pasin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Targaryen Club 0:3

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niell trapt de bal weg. Borlée geeft een hoge lob. Sojka rent richting de bal. Sojka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Targaryen Club 0:4

78e minuut.
Quartino rent richting de bal. Quartino passt de bal in één keer door. Wheeler speelt de bal door. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasin is nu in balbezit. Pasin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Slot met een sublieme pass. Borlée rent richting de bal. Borlée speelt de bal door. Daar is Pasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Junco geeft een hoge lob. Sojka kopt de bal weg. Daar is Wheeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin is nu in balbezit. Pasin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Inworp. Quartino met de inworp. Borlée geeft de bal voor. Pasin springt en kopt de bal. Pietrucha is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 77%, Targaryen Club 23%.
La2016 - Targaryen Club 0:4