Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guernica City F.C. Bielsa FC
442 Tactiek javier4
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 51.4
goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Cudny is nu in balbezit. Cudny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rygielski de bal. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tevez rent richting de bal. Karl maakt een afschuwelijke overtreding. Tevez raakt geblesseerd tijdens het duel. Sansone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chavarria maakt een snoekduik en kopt de bal. De Canck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister onderschept slim de pass. McAllister passt de bal in één keer door. Karl geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Tevez heeft problemen om de bal te vangen. Tevez met een sublieme pass. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ... De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Bielsa FC 0:1

29e minuut.
Rygielski met een sublieme pass. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl met een sublieme pass. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szura is nu in balbezit. Iványi is nu in balbezit. Iványi passt de bal in één keer door. Cudny rent richting de bal. Cudny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui met een sublieme pass. Tevez is nu in balbezit. McAllister onderschept slim de pass. McAllister draait met de bal, schiet en ... Lamia bokst de bal weg.

35e minuut.
Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi verovert de bal door een tackle van achteren. Labaja rent richting de bal. Labaja geeft de bal voor. Chavarria springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 69%, Bielsa FC 31%.
Guernica City F.C. - Bielsa FC 0:1

50e minuut.
Angulo geeft de bal voor. Iványi kan de bal niet met de borst controleren. Cudny met een sublieme pass. Daar is Chavarria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nascimben rent richting de bal. Labaja onderschept slim de pass. Labaja met een sublieme pass. Daar is Cudny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cudny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tevez met een snelle inworp. Szura geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szura draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sieradzki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tevez neemt de hoekschop. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sansone onderschept slim de pass. Karl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sansone raakt geblesseerd tijdens het duel. Sansone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Béres onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labaja zal de hoekschop nemen. Szura krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Bielsa FC 0:2

75e minuut.
Cudny rent richting de bal. Cudny geeft de bal voor. Sieradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Tevez rent richting de bal. Tevez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
François speelt de bal door. Chavarria rent richting de bal. Chavarria probeert naar een medespeler te passen. Szura is nu in balbezit. Szura schiet op doel. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Bielsa FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 69%, Bielsa FC 31%.
Guernica City F.C. - Bielsa FC 0:3