Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAFIRO SC Skull Trooper
Roble 532 Tactiek 523 ATT
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.9 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Zermatten probeert naar een medespeler te passen. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sutherland krijgt een gele kaart. Viczián is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerberoff wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nicefori passt de bal in één keer door. Wajrak rent richting de bal. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ávila krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Zermatten de bal. Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori rent richting de bal. Sobczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Szczoczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnaiderman rent richting de bal. Dzielski rent richting de bal. Viczián verovert de bal door een tackle van achteren. Viczián draait met de bal, schiet en ... Seven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hennig kopt de bal weg. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila speelt de bal door. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Skull Trooper 0:1

21e minuut.
Dzielski probeert de bal met de borst te controleren. Viczián is nu in balbezit. Schnaiderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnaiderman draait met de bal, schiet en ... Seven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Skull Trooper 0:2

22e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk passt de bal met de wreef. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián schiet op doel. Seven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schnaiderman rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dzielski is nu in balbezit. Dzielski geeft een lange en hoge pass. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Sobczyk kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sobczyk de bal. Sobczyk probeert naar een medespeler te passen. Viczián rent richting de bal. Viczián draait met de bal, schiet en ... Seven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viczián rent richting de bal. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Skull Trooper 0:3

29e minuut.
Nicefori verovert de bal door een tackle van achteren. Nicefori speelt de bal door. Wajrak is nu in balbezit. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Arano geeft een hoge lob. Viczián is nu in balbezit. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schnaiderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnaiderman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Skull Trooper 0:4

34e minuut.
Ávila passt de bal zonder na te denken. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak rent richting de bal. Sobczyk onderschept slim de pass. Sobczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sobczyk passt de bal met de wreef. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft de bal voor. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk schiet op doel. Seven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal in één keer door. Herren heeft problemen om de bal te vangen. Brosky rent richting de bal. Brosky draait met de bal, schiet en ... Caçapava bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAFIRO SC 68%, Skull Trooper 32%.
ZAFIRO SC - Skull Trooper 0:4

51e minuut.
Štainer rent richting de bal. Arano onderschept slim de pass. Arano geeft de bal voor. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk schiet op doel. Seven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Nicefori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Sobczyk onderschept slim de pass. Sobczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Skull Trooper 0:5

56e minuut.
Klungelig pakt Nicefori de bal. Sobczyk is nu in balbezit. Nicefori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicefori krijgt een gele kaart. Sobczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Ávila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Štainer rent richting de bal. Etchart verovert de bal door een tackle van achteren. Etchart probeert naar een medespeler te passen. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk probeert naar een medespeler te passen. Seven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Zermatten passt de bal met de wreef. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Schnaiderman rent richting de bal. Dzielski onderschept slim de pass. Viczián is nu in balbezit. Viczián schiet op doel. Seven probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Szczoczarz geeft de bal voor. Inworp. Herren met een snelle inworp. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een hoge lob. Sutherland probeert de bal aan de voet te houden. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián haalt uit met een fantastische trap. Seven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Szczoczarz geeft de bal voor. Guerberoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerberoff geeft een lange en hoge pass. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sutherland is nu in balbezit. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Brosky geeft een lange en hoge pass. Zermatten rent richting de bal. Zermatten geeft de bal voor. Štainer maakt een snoekduik en kopt de bal. Etchart probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAFIRO SC 63%, Skull Trooper 37%.
ZAFIRO SC - Skull Trooper 0:5