Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elpincha Cruz del Sur
442 Tactiek N1
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 49.7
redelijk Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Taş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taş probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo met een sublieme pass. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Cruz del Sur 0:1

4e minuut.
Taş passt de bal in één keer door. Klemencz rent richting de bal. Daar is N`Tsogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo schiet op doel. Hnida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Cruz del Sur 0:2

13e minuut.
Hnida trapt de bal weg. Taş geeft de bal voor. Saporiti heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Hnida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taş zal de hoekschop nemen. N`Tsogo rent richting de bal. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Cruz del Sur 0:3

17e minuut.
Jabiri geeft een lange en hoge pass. Taş rent richting de bal. Taş passt de bal met de wreef. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Taş met een sublieme pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo passt de bal met de wreef. Curechi rent richting de bal. Curechi geeft de bal voor. Hnida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Tsogo krijgt zijn hoofd ertegen. Hnida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klemencz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buscaglia neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Taş de bal. Puistoranta is nu in balbezit. Puistoranta geeft een lange en hoge pass. Hnida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kányádi geeft een hoge lob. Lillemaa geeft de bal voor. N`Tsogo rent richting de bal. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Menci verovert de bal door een tackle van achteren. Menci geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo kopt de bal weg. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Cruz del Sur 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 74%, Cruz del Sur 26%.
Elpincha - Cruz del Sur 0:4

47e minuut.
Abaeto met een sublieme pass. Lillemaa rent richting de bal. Lillemaa passt de bal met de wreef. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri schiet op doel. Tianno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Inworp. Curechi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filip rent richting de bal. Filip geeft een lange en hoge pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Taş rent richting de bal. Taş geeft een lange en hoge pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Hnida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Cruz del Sur 0:5

58e minuut.
Curechi speelt de bal door. Klemencz is nu in balbezit. Buscaglia is nu in balbezit. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curechi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz geeft een hoge lob. N`Tsogo springt en kopt de bal. Hnida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Klemencz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buscaglia de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curechi zal de hoekschop nemen. Klemencz geeft een lange en hoge pass. Hnida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Filip passt de bal zonder na te denken. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş met een sublieme pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Taş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buscaglia de bal. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Puistoranta passt de bal in één keer door. Curechi is nu in balbezit. Curechi met een sublieme pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Cruz del Sur 0:6

74e minuut.
Taş rent richting de bal. Taş speelt de bal door. N`Tsogo is nu in balbezit. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel. Hnida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Esnaider komt het veld opgelopen. Vilaró komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kányádi geeft de bal voor. Filip rent richting de bal. Filip passt de bal met de wreef. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sukosol geeft een hoge lob. N`Tsogo is nu in balbezit. Esnaider bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Cruz del Sur 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 78%, Cruz del Sur 22%.
Elpincha - Cruz del Sur 0:7