Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black attack alexclub
Anti-Toti Tactiek S .A W 1
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler probeert naar een medespeler te passen. Oriana is nu in balbezit. Cândido verovert de bal door een tackle van achteren. Simonnet geeft een hoge lob. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lampazo is nu in balbezit. Lampazo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - alexclub 0:1

26e minuut.
Terhorst heeft problemen om de bal te vangen. Simonnet begaat een overtreding. Terhorst raakt geblesseerd tijdens het duel. Terhorst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gmitrzak speelt de bal door. Oriana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Korbiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zorzenoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni is nu in balbezit. Zorzenoni rent richting de bal. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Esztergályos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kessler met een snelle inworp. Cândido is nu in balbezit. Cândido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Simonnet kopt de bal weg. Lampazo rent richting de bal. Lampazo passt de bal in één keer door. Cândido rent richting de bal. Cândido schiet op doel. Esztergályos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Terhorst rent richting de bal. Terhorst passt de bal zonder na te denken. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 62%, alexclub 38%.
black attack - alexclub 0:1

49e minuut.
Tupinambá geeft een lange en hoge pass. Zorzenoni rent richting de bal. Met opzet legt Gmitrzak zijn tegenspeler op de grond. Zorzenoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Kessler met een sublieme pass. Mara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gmitrzak. Gmitrzak krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolman met een snelle inworp. Kessler rent richting de bal. Kessler geeft een hoge lob. Lampazo is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Contini geeft de bal voor. Gmitrzak probeert de bal aan de voet te houden. Jadziński rent richting de bal. Lampazo verovert de bal door een tackle van achteren. Lampazo draait met de bal, schiet en ... Esztergályos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sideris de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - alexclub 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 69%, alexclub 31%.
black attack - alexclub 0:2