Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Japón Espiritu Combativo
Prueba 3 Tactiek 5dw2puntas
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
44.9 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Catriman is nu in balbezit. Catriman passt de bal in één keer door. Kishiro is nu in balbezit. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Vitale geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akkuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alborno speelt de bal door. Ferranti is nu in balbezit. Wróblewski rent richting de bal. Ferranti onderschept slim de pass. Ferranti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alborno passt de bal met de wreef. Ferranti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wróblewski. Ferranti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sbarra komt bij de bal en schiet. van den Velde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kızılgüneş de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Espiritu Combativo 0:1

13e minuut.
Akkuş is nu in balbezit. Hubner is nu in balbezit. Hubner passt de bal met de wreef. Kishiro rent richting de bal. Kishiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Catriman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferranti rent richting de bal. Ferranti passt de bal met de wreef. Alborno is nu in balbezit. Alborno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kishiro probeert de bal aan de voet te houden. Akkuş kopt de bal weg. Bâtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kishiro rent richting de bal. Kishiro schiet op doel. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Prieto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kishiro heeft problemen om de bal te vangen. Kishiro draait met de bal, schiet en ... Hałabura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kojzar onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Japón - Espiritu Combativo 1:1

24e minuut.
Stalteri geeft een lange en hoge pass. Kishiro rent richting de bal. Kishiro probeert naar een medespeler te passen. Dubljević rent richting de bal. Dubljević draait met de bal, schiet en ... Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Dubljević verovert de bal door een tackle van achteren. Dubljević geeft de bal voor. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro haalt uit met een fantastische trap. Hałabura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dubljević verovert de bal door een tackle van achteren. Dubljević met een sublieme pass. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Stalteri rent richting de bal. Stalteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Hubner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkuş rent richting de bal. Akkuş geeft een lange en hoge pass. Stalteri rent richting de bal. Stalteri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catriman met de inworp. Akkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Catriman is nu in balbezit. Catriman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kishiro rent richting de bal. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ... Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Van de Ven komt het veld opgelopen. Peter komt het veld opgelopen. Bulek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Stalteri met een sublieme pass. Kishiro rent richting de bal. Kishiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stalteri de bal. Stalteri draait met de bal, schiet en ... Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 35%, Espiritu Combativo 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Japón - Espiritu Combativo 1:1

46e minuut.
Stalteri kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal zonder na te denken. Kishiro rent richting de bal. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Akkuş speelt de bal door. Bulek heeft problemen om de bal te vangen. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno verovert de bal door een tackle van achteren. Alborno haalt uit met een fantastische trap. van den Velde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alborno rent richting de bal. Alborno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Espiritu Combativo 1:2

53e minuut.
Hubner rent richting de bal. Hubner geeft een hoge lob. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ... Hałabura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Japón - Espiritu Combativo 2:2

53e minuut.
Akkuş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cărănică komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Prieto passt de bal in één keer door. Dubljević probeert naar een medespeler te passen. Hubner met een sublieme pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Hałabura bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roldán Freire komt het veld opgelopen. Freistoss komt het veld opgelopen. Wei komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Hałabura trapt de bal weg. Alborno kopt de bal weg. Freistoss rent richting de bal. Freistoss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Freistoss de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Freistoss maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă onderschept slim de pass. Bâtă geeft de bal voor. Alborno is nu in balbezit. Alborno haalt uit met een fantastische trap. van den Velde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alborno is nu in balbezit. Alborno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică passt de bal zonder na te denken. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno rent richting de bal. Alborno haalt uit met een fantastische trap. van den Velde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 51%, Espiritu Combativo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Japón - Espiritu Combativo 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Dubljević speelt de bal door. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alborno krijgt een gele kaart.

92e minuut.
Locatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldán Freire is nu in balbezit. Roldán Freire geeft een hoge lob. Alborno is nu in balbezit. Alborno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

97e minuut.
Freistoss kopt de bal weg. Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss schiet op doel. van den Velde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

101e minuut.
Kojzar kopt de bal weg. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek begaat een overtreding. Bulek krijgt een gele kaart. Locatelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Roldán Freire met een snel genomen vrije trap. Freistoss springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Espiritu Combativo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 54%, Espiritu Combativo 46%.
Real Japón - Espiritu Combativo 2:3

109e minuut.
Hałabura met een sublieme pass. Wei rent richting de bal. Wei passt de bal met de wreef. Freistoss rent richting de bal. Freistoss schiet op doel. van den Velde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

110e minuut.
Stalteri heeft problemen om de bal te vangen. Roldán Freire geeft een lange en hoge pass. Alborno is nu in balbezit. Alborno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

115e minuut.
Hałabura neemt vlug de vrije trap. Freistoss controleert de bal met de borst. Kink bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss onderschept slim de pass. Freistoss schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wei neemt de hoekschop. Alborno is nu in balbezit. Alborno schiet op doel. van den Velde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulek kopt de bal weg. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Espiritu Combativo 2:4

118e minuut.
Locatelli rent richting de bal. Hubner rent richting de bal. Bulek rent richting de bal. Roldán Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán Freire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 57%, Espiritu Combativo 43%.
Real Japón - Espiritu Combativo 2:4