Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin Inter.FC.
11111 Tactiek 3-4-1-2.
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.3 gemiddelde waardering 52.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Łączyński is nu in balbezit. Irulegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Đulbić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caldirola wilt de vrije trap nemen. Mihoubi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:1

3e minuut.
Tanoi onderschept slim de pass. Tanoi geeft de bal voor. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Vinaccia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:2

8e minuut.
Torres Sayar onderschept slim de pass. Torres Sayar passt de bal met de wreef. Palavecino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palavecino geeft een lange en hoge pass. Łączyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mihoubi is nu in balbezit. Đulbić verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Depascale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Altınmeşe is nu in balbezit. Mihoubi onderschept slim de pass. Grillon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihoubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łączyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:3

16e minuut.
Caldirola verovert de bal door een tackle van achteren. Caldirola geeft een hoge lob. Đulbić is nu in balbezit. Łączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Estíbariz onderschept slim de pass. Estíbariz geeft een lange en hoge pass. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:4

22e minuut.
Inworp. Caldirola met een snelle inworp. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Grillon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:5

28e minuut.
Daar is Caldirola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldirola geeft een lange en hoge pass. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Vinaccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres Sayar met een snelle inworp. Altınmeşe rent richting de bal. Mihoubi onderschept slim de pass. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Palavecino kopt de bal weg. Mihoubi is nu in balbezit. Depascale begaat een overtreding. Mihoubi raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres Sayar wilt de vrije trap nemen. Vinaccia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:6

38e minuut.
Daar is Irulegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irulegui passt de bal in één keer door. Torres Sayar is nu in balbezit. Torres Sayar geeft een lange en hoge pass. Mihoubi krijgt zijn hoofd ertegen. Vinaccia bokst de bal weg.

40e minuut.
Depascale is nu in balbezit. Mihoubi onderschept slim de pass. Mihoubi passt de bal in één keer door. Łączyński rent richting de bal. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Vinaccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:7

41e minuut.
Palavecino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palavecino geeft een lange en hoge pass. Đulbić heeft problemen om de bal te vangen. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:8

42e minuut.
Irulegui met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Altınmeşe de bal onder controle te krijgen. Torres Sayar is nu in balbezit. Torres Sayar geeft een lange en hoge pass. Łączyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 85%, Inter.FC. 15%.
defensores de karin - Inter.FC. 0:8

47e minuut.
Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Palavecino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palavecino probeert naar een medespeler te passen. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Torres Sayar rent richting de bal. Torres Sayar geeft een hoge lob. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Vinaccia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:9

52e minuut.
Torres Sayar speelt de bal door. Klungelig pakt Grillon de bal. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel. Vinaccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:10

55e minuut.
Caldirola probeert naar een medespeler te passen. Torres Sayar probeert naar een medespeler te passen. Łączyński rent richting de bal. Łączyński heeft problemen om de bal te vangen. Łączyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Caldirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldirola geeft de bal voor. Torres Sayar rent richting de bal. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Palavecino geeft een hoge lob. Mihoubi heeft problemen om de bal te vangen. Grillon is nu in balbezit. Mihoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Vinaccia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Palavecino passt de bal met de wreef. Torres Sayar heeft problemen om de bal te vangen. Torres Sayar speelt de bal door. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sandu geeft de bal voor. Torres Sayar rent richting de bal. Torres Sayar passt de bal in één keer door. Daar is Mihoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Garştea kopt de bal weg. Torres Sayar is nu in balbezit. Torres Sayar geeft een hoge lob. Mihoubi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:11

71e minuut.
Di Bártolo komt het veld opgelopen. Romano komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lazzarotto komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palavecino bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trastowski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Đulbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano onderschept slim de pass. Grillon is nu in balbezit. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:12

80e minuut.
Estíbariz onderschept slim de pass. Estíbariz geeft een hoge lob. Di Bártolo is nu in balbezit. Di Bártolo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:13

81e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Inworp. Torres Sayar met de inworp. Di Bártolo rent richting de bal. Di Bártolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:14

85e minuut.
Villa probeert de bal met de borst te controleren. Torres Sayar is nu in balbezit. Torres Sayar heeft problemen om de bal te vangen. Torres Sayar haalt uit met een fantastische trap. Vinaccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Inter.FC. 0:15

89e minuut.
Altınmeşe is nu in balbezit. Palavecino onderschept slim de pass. Palavecino geeft de bal voor. Di Bártolo rent richting de bal. Di Bártolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 74%, Inter.FC. 26%.
defensores de karin - Inter.FC. 0:15