Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 KIARA
Tiki-Tiki2 Tactiek +mucho pa golear
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 18
46.2 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kulig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raimilla met een snelle inworp. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón draait met de bal, schiet en ... Janik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Minujin controleert de bal met de borst. Minujin geeft een hoge lob. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 0:1

13e minuut.
Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Marchetti geeft de bal voor. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Janik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paulón is nu in balbezit. Paulón haalt uit met een fantastische trap. Janik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen speelt de bal door. Pastoriza met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Janik bokst de bal weg. Paulón geeft de bal voor. Klungelig pakt Kosielnis de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Janik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 0:2

21e minuut.
Lisztes is nu in balbezit. Minujin geeft een lange en hoge pass. Kosielnis probeert de bal aan de voet te houden. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen geeft de bal voor. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón schiet op doel. Janik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Minujin geeft een lange en hoge pass. Paulón heeft problemen om de bal te vangen. Paulón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 0:3

30e minuut.
Cohen kan de bal niet met de borst controleren. Cohen passt de bal in één keer door. Oskierko geeft een hoge lob. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Janik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Paulón rent richting de bal. Paulón speelt de bal door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 0:4

38e minuut.
Senesi probeert de bal aan de voet te houden. Potenza probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 0:5

39e minuut.
Raimilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisztes probeert de bal met de borst te controleren. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Galvis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić passt de bal met de wreef. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 1:5

42e minuut.
Oskierko is nu in balbezit. Oskierko geeft een hoge lob. Inworp. Minujin met de inworp. Pastoriza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal passt de bal in één keer door. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Madrigal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 62%, KIARA 38%.
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 1:6

48e minuut.
Raimilla is nu in balbezit. Raimilla geeft een lange en hoge pass. Paulón heeft problemen om de bal te vangen. Paulón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 1:7

57e minuut.
Branković rent richting de bal. Branković geeft een lange en hoge pass. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Galvis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:7

61e minuut.
Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza met een sublieme pass. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:8

68e minuut.
Paulón is nu in balbezit. Daar is Paulón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulón met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:9

72e minuut.
Oskierko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cohen kopt de bal weg. Daar is Potenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:10

79e minuut.
Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Janik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:11

80e minuut.
Kosielnis probeert naar een medespeler te passen. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes passt de bal met de wreef. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Janik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:12

86e minuut.
Cohen onderschept slim de pass. Cohen geeft de bal voor. Madrigal kopt de bal weg. Klungelig pakt Paulón de bal. Paulón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Paulón kopt de bal weg. Paulón rent richting de bal. Paulón speelt de bal door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 60%, KIARA 40%.
Club Atletico Ariete 2010 - KIARA 2:13