Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taylor Version 1989 C.A. ATLANTA
451 Jovenes Tactiek 4123_K
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
30 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten good
good Passen solid
average Verdedigen very good


16e minuut.
Matto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Döttinger de bal. Met opzet legt Bourden zijn tegenspeler op de grond. Bourden krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Ruzak met een snelle inworp. Pêgo rent richting de bal. Pêgo geeft een hoge lob. Bourden maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bourden is nu in balbezit. Klytta onderschept slim de pass. Pêgo met een sublieme pass. Dañil rent richting de bal. Dañil draait met de bal, schiet en ... Ripley bokst de bal weg.

34e minuut.
Ruzak met een snelle inworp. Pêgo rent richting de bal. Met opzet legt Barrios zijn tegenspeler op de grond. Pêgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Maffei kopt de bal weg. Pêgo met een sublieme pass. Bourden rent richting de bal. Bourden haalt uit met een fantastische trap. Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Version 1989 - C.A. ATLANTA 0:1

37e minuut.
Ruzak met de inworp. Pêgo rent richting de bal. Pêgo geeft de bal voor. Klytta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Genezzo geeft de bal voor. Ripley bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Version 1989 64%, C.A. ATLANTA 36%.
Taylor Version 1989 - C.A. ATLANTA 0:1

46e minuut.
Chebar komt het veld opgelopen. Clausi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Chebar met de inworp. Döttinger is nu in balbezit. Clausi verovert de bal door een tackle van achteren. Chebar is nu in balbezit. Chebar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Version 1989 53%, C.A. ATLANTA 47%.
Taylor Version 1989 - C.A. ATLANTA 0:1