Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Director Gasolero
ofensivo Tactiek La 144
64% Balbezit 36%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 10
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
60.6 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen redelijk


6e minuut.
Innaro rent richting de bal. Innaro geeft een hoge lob. da Rua kopt de bal weg. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Buitenspel voor Trotta. Goede buitenspelval van de verdediging. da Rua maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez schiet op doel. Paal! Mechev heeft problemen om de bal te vangen. Beder is nu in balbezit. Mechev onderschept slim de pass. Mechev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Abdulahović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gauna Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahmeti met een snel genomen vrije trap. Mechev krijgt zijn hoofd ertegen. Curti bokst de bal weg.

14e minuut.
Madajczyk speelt de bal door. Závodský rent richting de bal. Závodský passt de bal zonder na te denken. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez schiet op doel. Curti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Gasolero 1:0

15e minuut.
Rojek rent richting de bal. Rojek speelt de bal door. Daar is Ziętarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ahmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski onderschept slim de pass. Ziętarski met een sublieme pass. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Raineri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojek geeft een hoge lob. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Boomsma bokst de bal weg.

20e minuut.
Figueroa geeft een lange en hoge pass. Ziętarski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madajczyk. Madajczyk krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Madajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madajczyk passt de bal in één keer door. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Boomsma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Trotta is nu in balbezit. Innaro begaat een overtreding. Trotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bagoly speelt de bal door. Olszyna rent richting de bal. Olszyna geeft een hoge lob. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Curti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Almirón de bal onder controle te krijgen. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Gasolero 2:0

32e minuut.
Ahmeti is nu in balbezit. Rojek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahmeti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bagoly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mechev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Abdulahović kopt de bal weg. Ahmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rojek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Raineri verovert de bal door een tackle van achteren. Raineri passt de bal in één keer door. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Boomsma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Gasolero 2:1

43e minuut.
Raineri is nu in balbezit. Raineri passt de bal zonder na te denken. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski schiet op doel. De bal raakt de paal. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Director - Gasolero 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 42%, Gasolero 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Director - Gasolero 2:2

51e minuut.
Ahmeti passt de bal in één keer door. Závodský is nu in balbezit. Závodský passt de bal met de wreef. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Beder geeft een hoge lob. Ziętarski rent richting de bal. Uğur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uğur krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mechev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beder. Mechev raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagoly met een snel genomen vrije trap. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Olszyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Innaro is nu in balbezit. Raineri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raineri krijgt een gele kaart.

62e minuut.
da Rua is nu in balbezit. Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez onderschept slim de pass. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Curti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Gasolero 3:2

66e minuut.
Gauna Rodríguez met een sublieme pass. Mechev rent richting de bal. Beder begaat een overtreding. Mechev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mechev kan niet meer verder spelen. Boryczka komt het veld opgelopen. Bagoly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beder geeft een lange en hoge pass. Trotta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Innaro neemt vlug de vrije trap. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Raineri rent richting de bal. Raineri geeft een lange en hoge pass. Ziętarski rent richting de bal. Trotta is nu in balbezit. Trotta draait met de bal, schiet en ... Boomsma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boomsma met een sublieme pass. da Rua kopt de bal weg. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Madajczyk kopt de bal weg. Závodský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulahović. Abdulahović krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Raineri heeft problemen om de bal te vangen. da Rua is nu in balbezit. da Rua passt de bal met de wreef. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Gasolero 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 29%, Gasolero 71%.
Director - Gasolero 4:2